• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Ползата от Бутилка за водородна вода

     Дехидратацията може да има неблагоприятни ефекти върху тялото в дългосрочен план. 

        Често се препоръчва да пием осем чаши вода на ден. Пиенето на обикновена вода може да бъде освежаващо, но според научни изследвания, обикновената вода може да бъде подобрена, за да може тя да осигури възможно най-големи ползи за здравето. Един от начините за това е добавянето на водород към водата. Когато се чувствате жадни, това всъщност е признак на дехидратация и затова използването на преносима бутилка за водородна вода е интелигентен начин, който осигурява хидратация, като осигурява на тялото не просто вода, а здравословна вода.

        Клетките в нашето тяло генерират свободни радикали, когато консумират кислород всяка секунда. Тези свободни радикали са причината за стареенето и за пораждането на различни заболявания. За да им попречим да увредят нашето тяло, трябва да приемаме антиоксиданти. Молекулният водород е един от източниците на натурални антиоксиданти, тъй като водородът естествено присъства в организма и затова не се класифицира като лекарство.

        Водородът (H2) е компонент на водата (H2O) и е безвкусен, безцветен и без мирис в естественото си газообразно състояние. Изследователи в Япония откриват през 2007 г., че водородът може да помогне за предпазване на мозъка от свободните радикали и по този начин да действа като антиоксидант, което носи ползи за здравето. Антиоксидантите спомагат за предотвратяване на оксидативния стрес. Този вид стрес идва както от нормални функции на тялото, така и от външни сили, включително излагане на слънце и промишлени химикали. Окислителният стрес може да доведе до рак и други заболявания. Чрез кръвния поток, водородът достига до митохондриите - енергийните центрове на клетката, като прониква и в ядрото й, където се съхранява по-голямата част от ДНК. Веднъж попаднал там, водородът значително намалява количеството свободни радикали, които са свързани с всякакви неблагоприятни ефекти - от ускорено стареене на кожата до рак. Последващи проучвания показват, че пиенето на водородна вода е удобен и практичен начин за въвеждане на полезната молекула в тялото и за поддържане на добро здраве.

        Използването на бутилка за водородна вода носи множество ползи. Някои от благоприятните ефекти включват:

     • потискане на възпаления;
     • намаляване на нивата на кръвната захар и холестерола;
     • спомагане за намаляване на теглото;
     • засилване на метаболизма;
     • предотвратяване на оксидативния стрес;
     • намаляване на свободните радикали;
     • защита срещу заболявания;
     • повишаване на енергията и физическите възможности;
     • подобряване на качеството на съня;
     • забавяне на стареенето;
     • поддържане на мозъчната функция и паметта.

        Въпреки че е дългогодишна тенденция в Япония, пиенето на богата на водород вода е сравнително нова практика за останалия свят. Текущи проучвания относно ползите от молекулния водород при борба със специфични заболявания разкриват, че въздействието му като терапевтичен антиоксидант е забележително. Молекулният водород има голям потенциал за използване в антиоксидантна терапия при пациенти с ревматоиден артрит и свързани заболявания.

        Бутилката за водородна вода е направена от висококачествени материали, което означава, че тя е безопасна за използване от всички. Когато използвате бутилката за водородна вода, добавеният чрез електролиза водород е в състояние да намали оксидативния стрес и възпалението, които причиняват дисфункция на клетките и впоследствие поява на заболяване. Питейната водородна вода може да намали мускулната умора след физическо натоварване и да подобри мускулната функция. Тя може да има противовъзпалителни свойства, което може да намали риска от сърдечни и други опасни заболявания.

        Пиенето не е единственият начин да се използва водородната вода. Можете да приложите специалната течност към всякакви части на тялото, за да елиминирате свободните радикали на кожата си. Можете да използвате кърпа, за да направите това или директно да я нанесете на кожата си. Също така, ако използвате овлажнител у дома или в офиса, можете да налеете в него водородна вода, за да добавите влага към въздуха и да намалите сухотата на кожата, гърлото, носа и устните.

        Насладете се на обогатената с водород вода, произведена от преносима Бутилка за водородна вода.

   • Newsletter