• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
     • Профилактика на здравето

      Уредът Озонатор произвежда озон в безвредна концентрация. Озонът е светлосин газ със специфичен мирис. Състои се от три атома кислород и е много нестабилен. Разпада се до два атома кислород и един отрицателен йон. Още при откриването му е забелязано свойството му на силен дезинфектант.

      Защо имаме нужда от домашен Озонатор?

      Днес, когато замърсяването е достигнало неконтролирани размери и не е останало кътче на планетата, което да не е усвоено и когато истинската храна се подменя неусетно с неистинска, силно се нуждаем от домашен помощник, който да внесе ред в отношенията ни с природата.

      Приложение на Озонатора:

      1. С Озонатор се насища въздуха с озон, при което се унищожават вируси, бактерии, спори, и други микроорганизми, които циркулират в помещенията. Особено препоръчително за детски стаи, офиси, лекарски кабинети, детски градини и класни стаи, места с опасност от заразяване с вируси.
      2. Премахват се миризми от готвене, цигарен дим или домашни любимци. Обезмирисяват се тоалетни, шкафове, гардероби. Ценното в случая е, че озонът разрушава молекулата, носител на миризмата, а не я замаскира временно.
      3. С Озонатор се дезинфекцира вода. Вода от неизяснен източник след обработка с озон е годна за пиене. Дори и водата в чешмата ни, ако я озонираме, ще има по-добри вкусови качества и ще се доближава до изворната.
      4. Но което е по-важно, озонът елиминира разтворените във водата пестициди, хлор и тежки метали, разгражда ги до най-простите и ги превъръща в утайка. И може би най-важното – озонаторът не прибавя нищо във водата, не променя минералния й състав и алкалността й.
      5. Обработената с Озонатор вода е лечебна до 15 минути след приготвянето и. С нея може да премахнете лош дъх, болки в гърлото, възпаления на венците, да третирате акне, псориазис, гъбични инфекции и много други.
      6. Днес има клон в медицината и около 12 000 лекари - специалисти в Европа, които използват силата на озона при лечение на астма, алергии, болести на половата система, венци и зъби, кожни проблеми.
      7. Когато използвате Озонатор за специфично лечение, винаги се съветвайте със специалист.
      8. Козметиката отдавна използва Озонатор и озонотерапията за разграждане на целулит, против бръчки и кожни раздразнения. Не се споменава за странични ефекти при въздействието с озон, а успеваемостта достига до 70 – 90 % .
      9. С Озонатор може да пречиствате месо, риба, плодове, зеленчуци, морски продукти, поставени в съд с вода. Озонът обработва и разтваря торове, пестициди и хормони в обработваните продукти. Желязото, манган, олово и други тежки метали се окисляват, остават във водата и ги изхвърляме. Така едновременно премахваме механичното и химическо замърсяване.
      10. С Озонатор можем да дезинфекцираме (в съд с вода) всякакви предмети – бебешки и детски прибори, играчки, четки за зъби, гребени и други лични вещи.
      11. В бита - можем да използваме Озонатор и озон за дезинфекция на помещения - кухни, трапезарии, детски стаи, спални, общи помещения, килери, бани и др.
      12. При работата с озон трябва да се има предвид следната особеност - по време на процедурата и малко след нея не трябва да има хора и домашни любимци в помещението. Озонът се разпада бързо, като крайният продукт от разпадането му е кислород.
      13. Озонаторът няма консумативи. Изходната му суровина е кислорода и той се намира в изобилие в атмосферата. След озонирането, процесът няма отпадни продукти – озонът отново преминава в кислород. Имаме затворен цикъл, при който получаваме пречистване, без да замърсяваме.
      14. Светът ни е препълнен с различни уреди, облекчаващи живота ни, но всички те излъчват топлинни или светлинни лъчи, създават магнитни полета, електрически, мобилни или интернет мрежи, въздухът се движи наелектризирано от прекомерна синтетика. В резултат се появява хронична умора, главоболие, нарушен сън, отключват се алергии, кръвното налягане се повишава. Това са знаци за липса на отрицателни йони в помещенията, в които живеем и работим.
      15. Липсата на отрицателни йони се компенсира от допълнителната функция на Озонатора – йонизиране. Озонът и отрицателните йони взаимно допълват своите качества и в комбинация са максимално ефективни.

       

      Полза от йонизатора:

      1. Наличието на достатъчно отрицателни йони (по данни на СЗО поне 2000 /см³,) стимулира метаболизма.
      2. Повлиява положително астма, бронхити, ринити, грип, хипертония (начален етап), безсъние, мигрена, главоболие, умора, раздразнителност.
      3. Намалява статичното електричество.
      4. Намалява запрашеността в помещенията.
      5. Стимулира имунитета.
     • Филтър
    • Последно гледани
    • Newsletter