0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Антиоксидатор

Антиоксидатор - какво е това?

Антиоксидаторите са уреди, които помагат на тялото да неутрализира свободните радикали, и по този начин да подобри нивото на общото здравословно състояние.

Свободните радикали са нестабилни молекули, които могат да причинят окислително увреждане на клетките и ДНК-то. Тези повреди могат да доведат до различни заболявания, като възпаление, окислителен стрес и дори рак. Антиоксидаторите намаляват или предотвратяват това увреждане, като намаляват количество свободни радикали и помагат на тялото да се възстанови от уврежданията.

Предимства на изчистването чрез Антиоксидатор

Общите източници на детоксикация и антиоксидация могат да бъдат храни, напитки, хранителни добавенки.

В сайта infozdrave.com се предлагат високо качествени апарати Антиоксидатори, чрез които антиоксидацията се осъществява с приятна СПА процедура. Процесът протича за 30 мин и в реално време.

Ползи от процедурата Антиоксидатор

Подпомогнато в борбата срещу вредните въздействия на околната среда и човешката неразумна дейност, тялото може бързо и лесно да се освободи свободните радикали, доверявайи се на съвременните и най-нови достижения на науката и техниката. Изборът на  Антиоксидатор е най-добрият начин да се поддържа добро здраве и да се съчетава полезното с приятното.

magnifier