0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Срокове и доставка

Доставката се извършва от куриерски фирми Еконт и Спиди.

Стоките се изпращат от офисите на куриерите. Поставяме опция преглед и тест преди да заплатите на куриера поръчания продукт. Техниката винаги пътува застрахована. Препоръчваме да отворите пратката пред куриера, за да установите цялостта на стоката. Ако е счупена или повредена, имате право да изискате съставяне на протокол за увредена стока. Точната сума за транспорт се изчислява от тарифния калкулатор на куриера. Може да претърпи промени след уточняване на теглото в офисите им.

Ако желаете доставка с посочен от Вас куриер, то изпращането става от адреса на нашия склад. 

Поръчки, направени до 14:00 часа се изпълняват обикновено същия ден. Поръчки заявени след 14:00 се изпаращат на следващия работен ден, ако не е възможно да се обработят в същия. При необичайни ситуации, изпращането се извършва за 1-2 дни. Куриерските фирми доставят пратките на следващия ден след изпращанет им. За малките населени места, без офиси на Еконт или Спиди, доставката става според графика на куриерите.

Доставката на стоките е за сметка на получателя, освен ако на станицата на продукта не е указано друго. Поръчки над 160 лв пътуват за наша сметка.

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия: 

- не е употребявана
- няма механични повреди;
- тя е с оригиналната си опаковка, включително всички защитни фолия найлони и други материали използвани за опаковането на продукта, както и безупречен търговски вид;
- придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.


Купувачът трябва да се свърже с оператор на телефон 0899 973 924 и да съобщи за отказа си. Ние се задължаваме да възстановим заплатената за стоката сума в срок от 7 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подменим. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

magnifier