0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Условия за ползване

Моля, прочетете внимателно този текст. Той представлява споразумение между Вас и www.infozdrave.com и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.

Със закупуването на който и да е продукт от електронния магазин www.infozdrave.com вие се съгласявате с настоящите условия за ползване.

1. Търговец, адрес на търговеца

Търговецът е Протон 7 ЕООД, с IBAN BG 89 CECB 9790 10J1 0243 00, BIC CECBBGSF. Адресът по регистрация е гр. София, ул. Поп Богомил 40. Представителство в София, Студентски град. Без регистрация по ДДС.

2. Защита на личните данни Политика за поверителност

Уважаеми клиенти, за да ползвате услугите, предоставени от онлайн магазин www.infozdrave.com, Вие предоставяте Ваши лични данни.

Предоставяте ни ги при попълване на регистрационната форма, а също и при покупка, на който и да е продукт. Личните данни се обработват от „Протон 7“ ЕООД, ЕИК 206831669, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Поп Богомил 40, Република България, представлявана от Венета Иванова, в качеството и на администратор на лични данни.

Венета Иванова е и длъжностно лице по защита на данните. За да се свържете с нея, моля, използвайте следните детайли за контакт:

E-mail: [email protected] 

Телефонен номер: +359 899 973 924

Личните Ви данни се обработват за регистрация и поддръжка на клиентски профил в онлайн магазин www.infozdrave.com и за обработване  и изпълняване на направената от Вас поръчка на стока. За тази цел данните ще бъдат съхранявани до итриване на профила от Ваша страна или за по-дълъг законов срок за счетоводни цели. При поръчка по телефона Вашите данни се съхраняват до изпращането на направената покупка. Ние гарантираме пълна защита на личните данни. Личната информация на всеки потребител няма да бъде публикувана никъде и по никакъв повод.

Трети лица, които имат достъп до данните:

Доставката на стоките извършваме с куриерски фирми Еконт експрес или Спиди.  Предоставяме Вашите лични данни на тези компании, за да могат да доставят на желания от Вас адрес закупените стоки.

Ние можем да възложим на външни експерти дейности по обработване на Вашите лични данни за счетоводни цели и издаване на електронни фактури, като осигурим тяхната защита и законосъобразно обработване.

Вашите права:

Можете да упражните правото си на достъп, коригиране или изтриване на личните Ви данни и правото си да ограничите обработването, като изпратите съответно заявление, използвайки формата за контакти. Потребителите на сайта носят пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от упълномощено от него трето лице.

Имате право и да подадете жалба в Комисията за защита на личните данни за незаконосъобразно обработване на Вашите лични данни.

Адресът за контакт с Комисията за защита на личните данни е: 

гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, телефон: 02 / 915 3 518 Email: [email protected], [email protected], Уеб сайт: www.cpdp.bg

3. Цени на стоките.

Указаната цена на всяка стока е крайна и е за 1 брой. Цените са в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно тарифите на куриерските фирми. Ако сте търговец, можете да се възползвате от цените за дистрибутори. За закупените стоки издадаваме опростена фактура.

4. Промяна на цените

infozdrave.com има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора за покупко-продажба, съгласно настоящите общи условия.

5. Поръчка

Може да поръчате, като използвате бутонa "Купи", както и на тел: 0899 973 924 или на и-мейл: [email protected]

Стъпка 1 - Информация за доставката
Когато използвате бутона „Купи“, попълнете формата с данни за доставката. Тази информация е необходима за куриерската фирма, която ще транспортира стоката до Вашия адрес или свой офис. Може да направите поръчка и на и-мейл [email protected] или на телефони 0899 973 924.

Важно: Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Стъпка 2 - При поръчка по телефона ще уговорите начина за доставка и деня на получаването. Ако поръчвате през бутона „Купи“ или и-мейла, ще получите писмо с потвърждение за приета поръчка.

6. Методи на плащане

Плащането става с наложен платеж, в момента на получаване на стоката. Поставяме опция "Преглед" и ако е необходимо "Тест". Може да направите банков превод. Сметка:

Протон 7 ЕООД

Централна Кооперативна банка

IBAN BG 89 CECB 9790 10J1 0243 00

BIC CECBBGSF

7. Доставка на стоките

Доставката се извършва с куриерски фирми Еконт или Спиди. С Еконт пратките се изпращат от техен офис, а с Рапидо от склада ни. Ако желаете доставка с посочена от Вас куриерска фирма, изпращането става от адреса на нашия склад. Преди да заплатите на куриера поръчания продукт, имате възможност за преглед.

Поръчки, направени до 14:00 часа, се изпълняват същия ден. Поръчки, заявени след 14:00, се изпаращат на следващия работен ден, ако не е възможно да се обработят в същия.

Доставката на стоките е за сметка на получателя, освен ако на страницата на продукта не е указано друго. Поръчки над 250 лв пътуват за наша сметка.

8. Връщане на стока

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването и, ако стоката отговаря на следните условия: 
- няма механични повреди;
- тя е с оригиналната си опаковка, включително всички защитни фолия найлони и други материали използвани за опаковането на продукта, както и безупречен търговски вид;
- придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.
Купувачът трябва да се свърже с оператор на телефон 0899 973 924 и да съобщи за отказа си. Ние се задължаваме да възстановим заплатената за стоката сума в срок от 7 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подменим. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.
Фирмата осигурява гаранционен сервиз, а за някои продукти и извън гаранционно обслужване. Това е посочено в описанието на съответния продукт.

9. Връзка с нас

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка. Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да е в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона. Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.: 0899 973 924 са за Ваша сметка съобразно Вашият тарифен план. Можете да ни пишете на имейл адрес: [email protected].

10. Отговорности

При ползване на услугите, предлагани от infozdrave.com, Вие изразявате съгласие, че използването на стоките, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност.

11. Права върху сайта

Цялото съдържание на сайта e собственост на Протон 7 ЕООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от стоките, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на Протон 7 ЕООД, се наказва от закона. Екипът на infozdrave.com се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон 0899 973 924 или пишете на и- мейл: [email protected]. Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!

12. Връщане на стока.

Формуляр за връщане на стока или рекламация може да изтеглите от тук.

magnifier