0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

За нас

Вие сте в магазин за здравни продукти и информация за здравето.

Групирали сме нашите продукти в категории по предназначението им: Детксикация с Детоксикатор, Антиоксидатор и Пластири за детоксикация.

Разполагаме с голямо разнообразие уреди за здравето в помощ и подкрепа при различни нужди. Това са различни модели Озонатори, Йонизатори, Бутилка за водородна вода, Сребърна и Mедна вода, Масажори, Запери, Назален душ, Аромадифузери, Четки за зъби с нано сребро и нано ксилитол.

Същевременно, предлагаме Уреди за диагностика - Биоскенер и Вега тест.

Козметичните апарати са друга част от нашия асортимент и включват различни модели Ултразвукови козметични апарати, Уреди за масаж на врата, краката и цяло тяло, Акупунктурен масаж и др.

В сайта може да намерите интересни подаръци и сувенири за жени - Перла в мида, както и за последователите на източните традиции - Тибетски пеещи купи.

В следващата категория За дома сме събрали практични продукти, като Комарник с магнити за врата, Челник, Дамски ранички и чанти.

Ние сме екип, който подбира внимателно стоките, които предлага и избира най-доброто на пазара с грижа за здравето. Ние сме потребители на нашите продукти, което е доказателство за тяхното качество. Предлагаме най-добрите цени, постоянни месечни промоции, поддържаме гаранционно и извън гаранционно техниката в сайта.

Отнасяме се с грижа към клиентите и консултираме за най-добрия избор. Приятно пазаруване.

magnifier