0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Политика за защита на личните данни

Политика за поверителност.

Уважаеми клиенти, за да ползвате услугите, предоставени от онлайн магазин www.infozdrave.com, Вие предоставяте Ваши лични данни.

Предоставяте ни ги при попълване на регистрационната форма, а също и при покупка, на който и да е продукт. Личните данни се обработват от фирма „Протон 7“ ЕООД, ЕИК 206831669, със седалище и адрес на управление: гр. Сфия 1202, ул. Поп Богомил № 40, Република България, представлявана от Огнян Иванов, в качеството и на администратор на лични данни. Огнян Иванов е и длъжностно лице по защита на данните. За да се свържете с него, моля, използвайте следните детайли за контакт:

E-mail: [email protected]

Телефонен номер: +359 899 973 924

Личните Ви данни се обработват за регистрация и поддръжка на клиентски профил в онлайн магазин www.infozdrave.com и за обработване  и изпълняване на направената от Вас поръчка на стока. За тази цел данните ще бъдат съхранявани до итриване на профила от Ваша страна или за по-дълъг законов срок за счетоводни цели. При поръчка по телефона Вашите данни се съхраняват до изпращането на направената покупка. Ние гарантираме пълна защита на личните данни. Личната информация на всеки потребител няма да бъде публикувана никъде и по никакъв повод.

Трети лица, които имат достъп до данните:

Доставката на стоките извършваме с куриерски фирми Еконт експрес, Рапидо или Спиди.  Предоставяме Вашите лични данни на тези компании, за да могат да доставят на желания от Вас адрес закупените стоки.

Ние можем да възложим на външни експерти дейности по обработване на Вашите лични данни за счетоводни цели и издаване на електронни фактури, като осигурим тяхната защита и законосъобразно обработване.

Вашите права:

Можете да упражните правото си на достъп, коригиране или изтриване на личните Ви данни и правото си да ограничите обработването, като изпратите съответно заявление, използвайки формата за контакти. Потребителите на сайта носят пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от упълномощено от него трето лице.

Имате право и да подадете жалба в Комисията за защита на личните данни за незаконосъобразно обработване на Вашите лични данни.

Адресът за контакт с Комисията за ащита на личните данни е: 

гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, телефон: 02 / 915 3 518 Email: [email protected], [email protected], Уеб сайт: www.cpdp.bg

magnifier