0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Запери

Запер - какво е това

Заперите се отнасят към ново поколение иновативни устройства, които използват биорезонансна терапия за подобряване на здравето и благосъстоянието на пациентите. Тези уреди работят въз основа на теорията, че всяка клетка, орган и система в нашето тяло имат собствена електромагнитна честота. Когато тази честота е нарушена, появяват се различни здравословни проблеми.

Биорезонансните уреди Запер представляват генератори на честоти, които според теорията на своите създатели – Райф и Хулда Кларк може да влязат в човешкото тяло и да възстановят баланса и предизвикат подобряване на здравето.

Биорезонансна терапия със Запер

Биорезонансната терапия, която се прилага с уредите Запер, има за цел да възстанови хармонията в тялото, като коригира електромагнитните честоти и подобрява енергийния поток. Това може да помогне при множество здравословни проблеми, като например алергии, хронична умора, болки в тялото, стрес и депресия, дезинтеграция на имунната система, хормонални дисбаланси и други.

Запер - предимствана Биорезонансната теория

Едно от големите предимства на биорезонансните уреди Запер е, че те са безопасни за използване и нямат странични ефекти. Те могат да се използват от хора от всякаква възраст и състояние на здравето. Освен това, уредите са лесни за употреба и могат да бъдат използвани в удобно време и място.

Партнер индукшън, Партнер про, Смарт, Лайфкомандер

Биорезонансните уреди Партнер индукшън, Партнер про, Смарт, Лайфкомандер, Биовълна, Мини килимче са съвременна технология, която може да допринесе за подобряване на нашето здраве и добре битие. С помощта на биорезонансната терапия, уредите Запер могат да възстановят баланса в тялото и да подобрят функционирането на органите и системите ни.

magnifier