0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Пластири за детоксикация

 • Златни пластири за детоксикация и отслабване Най-продаван продукт
  Златни пластири за детоксикация и отслабване Най-продаван продукт

  Златни пластири за детоксикация и отслабване Най-продаван продукт

  9.90 лв.
 • Сребърни пластири за детоксикация
  Пластири за детоксикация

  Пластири за детоксикация

  5.50 лв.
 • Пластири за детоксикация с екстракт на роза
  Пластири за детоксикация с екстракт на роза

  Пластири за детоксикация с екстракт на роза

  9.90 лв.
 • Пластири за детоксикация с лавандула
  Пластири за детоксикация с лавандула

  Пластири за детоксикация с лавандула

  9.90 лв.
 • Пластири за детоксикация с женшен
  Пластири за детоксикация с женшен

  Пластири за детоксикация с женшен

  9.90 лв.
 • Сребърни пластири за детоксикация
  Сребърни пластири за детоксикация

  Сребърни пластири за детоксикация

  9.90 лв.
 • pH ленти за измерване на киселинност
  pH ленти за измерване на киселинност

  pH ленти за измерване на киселинност

  8.00 лв.
 • Пластири за компреси
  Пластири за компреси

  Пластири за компреси

  3.90 лв.

Пластирите за детоксикация са иновативно средство за освобождаване на организма от натрупаните токсини. Те съдържат природни съставки, които извличат токсините през кожата. С редовно приложение, пластирите могат да подобрят общото здраве и да помогнат за по-доброто самочувствие и енергичност.

В сайта infozdrave.com се предлагат Пластири за детоксикация с допълнителни съставки - екстракти от лавандула, женшен, роза, джинджифил. Това ги прави уникални в предлагането. Екстрактите въздействат положително на съня, имунната система и теглото. Бамбуковата киселина и турмалинът са основни елементи от състава на пликчето с детоксикиращата смес. Бамбуковата киселина има основно свойство да прониква и да „транспортира” токсините извън тялото. Турмалинът е минерал с пироелектрически свойства, което означава, че може да се зарежда електрически при нагряване или охлаждане. Това негово свойство обяснява произхода енергийните потоци, които предизвиква и свойството му чрез тях да премахва енергийни блокажи. Произвежданите отрицателни йони от турмалина имат лечебни свойства и широко се използват в алтернативната медицина.

Златни пластири за детоксикация и отслабване

Имат свойството да детоксикират и изгарят калории. Те са особено харесвани и търсени от потребителите. В състава си съдържат допълен екстракт от джинджифил.

Пластири за детоксикация с лавандула

С допълнителен екстракт от лавандула. Детоксикират, успокояват, подобряват съня.

Пластири за детоксикация с роза

С допълнителен екстракт от роза. Детоксикират, успокояват, ароматизират.

Пластири за детоксикация с женшен

С допълнителен екстракт от женшен. Детоксикират, подпомагат имунитета.

Пластири за детоксикикация - какво представлява детоксикацията с тях

Пластирите за детоксикация или наричани още Детоксикиращи пластири са иновативен метод за подпомагане на организма при извличане на токсини и отпадъци. Пластирите за детоксикация Fооt patch съдържат естествени, природни съставки, като бамбуков оцет бамбуков въглен, витамин С, турмалин и други, както и специални, допълнителни екстракти от лавандула, женшен, зелен чай, джинджифил, които се налагат директно върху кожата и помагат на организма да се освободи от натрупаните токсини.

Детоксикацията е процесът на премахване на вредните вещества, които се натрупват в организма ни всеки ден. Токсините могат да се получат от околната среда, лошото хранене, стреса и други фактори. Когато тези токсини се натрупат в тялото, могат да предизвикат различни здравословни проблеми и да намалят енергията и жизнените сили.

Как работят пластирите за детоксикация

Пластирите за детоксикация работят като абсорбенти, които извличат токсините от тялото през кожата. Те съдържат различни естествени съставки, като бамбуков оцет, турмалин и други, които имат способността да привличат и задържат вредните вещества. След като пластира е приложен върху кожата, той започва да привлича токсините и отпадъците към себе си.

Приложението на пластирите за детоксикация е лесно и удобно. Те се поставят директно върху кожата, обикновено на стъпалата на краката, преди лягане за сън. През нощта пластирите събират токсините, а на сутринта те се виждат като тъмни петна или обекти, които са били привлечени от пластира. Това е ясен знак, че пластирът успешно е извлякъл токсините от организма.

Пластири за детоксикация - предимства

Предимството на детоксикацията с пластирите за детоксикация е, че те са лесни за използване и могат да се използват удобно у дома, без да е необходимо да посещавате специализирани клиники. Те са също така безопасни и могат да бъдат използвани от хора от всякаква възраст и състояние на здравето.

Пластирите за детоксикация са достъпен и ефективен начин за пречистване на организма и подобряване на общото здраве. Те помагат на организма да се отърве от вредните вещества и да се чувства по-бодър и енергичен. При редовна употреба, те могат да помогнат за постигане на по-добра функция на органите, по-добро храносмилане, по-добър сън и по-добро циркулация.

Пластирите за детоксикация могат да бъдат обикновени или с допълнителна съставка - лавандула, женшен, джинджифил или роза, за допълнителен ефект - по-добър сън, по-добра имунна система, за отслабване и др.

Ползи от детоксикацията с Пластири

С редовно приложение, пластирите могат да подобрят общото здраве и да помогнат за по-доброто самочувствие и енергичност.

Насладете се от ползите на Златните пластири за детоксикация и Пластирите за детоксикация с лавандула, роза и женшен.

magnifier