• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Вега тест

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 2069

     Вега тест

     12 месеца гаранция за физически лица.

     Произход: Испания.

     Доставя се по поръчка.

     Вега тест е иновативна технология, която ни позволява да измерим поносимостта към различните храни. По този начин лесно можем да се разбере кои храни са полезни и кои са вредни индивидуално за всеки. Вега тестът помага за свалянето на излишните килограми и за подобряването на здравословното и физическо състояние. Благодарение на него можем да предотвратим много заболявания. Правилното хранене е в основата на пълноценния живот, ето защо Вега тест е изключително важен.

     Д-р Хелмут Шумел създава системата Вега тест през 1978 година. Неговата теория гласи, че всяка храна притежава различна енергийна структура. Изследването се провежда чрез отчитане на стойностите на биополето. Използвани са принципите на електро-акупунктурата за направата на технологията на компютърния апарат. Този тест има безгранични възможности, като се има предвид, че всичко около нас има електро-магнитни свойства. Това означава, че абсолютно всичко може да бъде отразено като наша съвместимост. Този тест Ви предлага прекрасната възможност да намерите хармонията и баланса както в себе си, така и в света около вас.

     За Вега теста, са необходими ампули (свидетели), които можете да си набавите от нас. Препоръчваме 100 бр за 100 различни алергена. 

     Не е медицинско изделие. За лечение следвайте съветите на лекуващия лекар.

      

      
   • Newsletter