• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Връщане на стока

     Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването и, ако стоката отговаря на следните условия: 
     - няма механични повреди;
     - тя е с оригиналната си опаковка, включително всички защитни фолия найлони и други материали използвани за опаковането на продукта, както и безупречен търговски вид;
     - придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

     Купувачът трябва да се свърже с оператор на телефон 0899 973 924 и да съобщи за отказа си. Ние се задължаваме да възстановим заплатената за стоката сума в срок от 7 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подменим. Въстановяване на парите става с наложен платеж в момента на получаване на върнатата стока или по банков път след получаване на пратката.

     Ако желаете, стоката, която искате да върнете може да бъде заменена за друга или други на същата стойност.

     Πpи вpъщaнe нa пpoдyĸт, тpябвa дa изпpaтитe пoлyчeнaтa cтoĸa oбpaтнo ĸъм нac c вcичĸи пpилeжaщи ĸъм нeя дoĸyмeнти, гapaнциoннa ĸapтa, фaĸтypa и други. Πpaтĸaтa тpябвa дa бъдe изпpaтeнa с oпция пpeглeд. Moля зaпaзeтe, paзпиcĸaтa ĸoятo щe пoлyчитe oт ĸypиepитe, ĸaтo дoĸaзaтeлcтвo зa изпpaтeнa пpaтĸa ĸъм нac и може да бъде необходима за справки.

     Ако смятате, че правата Ви на потребители са нарушени, може да се допитате до Комисията за защита на потребителя, с адрес: ул. "Врабча" № 1, ет. 3,4 и 5 и тел. 0700 111 22.

      

   • Newsletter