• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Бутилка за водородна вода

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 2311

     Произвежда вода, обогатена с водород, предназначена за директна употреба. Уредът е изработен от екологично чисти, безопасни, нетоксични материали. Насища водата с водород и неутрализира хлора. Изработена от безвредна пластмаса Tritan.

     • Захранване: USB кабел 
     • Контакт за електрическата мрежа 220 V
     • Изходна мощност: 18V = 1.0 A
     • Мощност 5 W
     • Обем: 500 ml
     • Време за зареждане на водата: 3 Минути
     • Потенциал: -600-0 mV
     • Концентрация на водород: >600 PPb
     • Време за зареждане на батерията: 1 h
     • Тегло 320 g
     • Размери 70х270 мм
     • Многоцветна светлина.

     За почистване използвайте бял оцет или хранителен клас лимонена киселина.

     Комплектът включва: Бутилка, USB кабел, адаптер за електрическата мрежа.

     24 месеца гаранция

     Произход: Китай.

     Нов

     Компактният размер и вградената батерия правят лесно получаването на вода, обогатена с водород, на всяко място и по всяко време. Можете да вземете бутилката за водородна вода с вас, за да работите или да пътувате и да се възползвате от предимствата и полезните свойства на водорода във водата през целия ден.

     Бутилката за водородна вода има малък филтър, който произвежда водород, пречиства водата като абсорбира тежките метали, премахва хлора, а също и подобрява вкуса на водата. Само за 3 минути превръщате обикновената вода в полезна и здравословна.

     Водата, обогатена с водород е ключът към здраве, красота и свежест.

     Молекулата на водорода (Н2) - е безопасен естествен антиоксидант,  селективно неутрализиращ свободните радикали, които са причина за повечето заболявания и преждевременното стареене. Най-важната характеристика на водородната вода е нейният окислително-редукционен потенциал (ORP). Това е параметър, който позволява да се определи количествено способността й да окислява (да отнема електрони) или да редуцира (да отдава електрони). Добавянето на електрон се нарича редукция, а отнемането му - окисляване. Стойността на  ORP се измерва в миливолтове (mV) и може да бъде положителна или отрицателна. Положителните стойности означават, че водата има недостиг на електрони и е окислител. Отрицателните стойности пък показват, че водата притежава свободни електрони, които може да отдаде, и е редуктор.

     Свободните радикали представляват молекули с липсващ електрон, като това ги прави химически нестабилни. За да се стабилизират, те трябва да отнемат електрони от други молекули. За целта те атакуват здрави клетки, разстройват тяхното ДНК, повреждат ги и ги убиват. Свободните радикали се свързват и с поява на тумори.  Веществата с голяма концентрация на лесно достъпни свободни електрони, които могат да бъдат използвани от свободни радикали, се наричат антиоксиданти. Окисляването или още наричано “биологично ръждясване” е една от основните химически реакция в природата и човешкия организъм не е изключение. Повечето от свободните радикали са оксиданти, допринасящи за по-бързото стареене на клетките. Когато нивата на антиоксиданти не са достатъчно в организма, се стига до оксидативен стрес. Това състояние ускорява стареенето на органите и тъканите.

     Чешмяната вода е с положителен ORP, обикновено със стойности около +300 mV до +450 mV (понякога дори по-високи), което означава, че тя е способна да отнема електрони и да окислява други молекули. С други думи, чешмяната вода отнема енергия от човешкия организъм. С положителен ORP са и минералните бутилирани води, бутилираните сокове, газираните и енергийните напитки. Положителните стойности на ORP индикират, че във водата има недостиг на електрони, т.е. тя е окислител. Колкото по-високи са стойностите на окислително-редукционния потенциал на водата, толкова по-голям недостиг на електрони има тя. Следователно, вода с висок ORP генерира свободни радикали - действа като окислител. За да трансформира положителните стойности на ORP в отрицателни, нашето тяло изразходва допълнително енергия в редица метаболитни процеси, докато трансформира течностите в такива с отрицателно ORP.

     ORP на вътрешната среда на здрав организъм винаги е под 0 и е в диапазона от -50 до -200 mV. Това означава, че когато в организма попадне вода с по-висок положителен ORP, за нейното усвояване се изразходва енергия за възстановяване на ORP до нужното равнище. Ако в организма попадне вода, имаща ORP близко до неговото, то тя се усвоява веднага, тъй като  не се използва електрическа енергия от клетъчните мембрани, и лесно прониква в клетките. Ако в организма попадне вода с по-ниско отрицателно ORP от неговото, тя ще осигури на клетките допълнителна енергия и антиоксидантна защита.

     Обогатената с водород вода има отрицателен ORP, което означава, че тя притежава свободни електрони, които може да отдаде, т.е. е редуктор и има антиоксидантни свойства. Консумацията й подпомага неутрализирането на окислителните процеси в организма, като дава допълнителна енергия на организма. Като резултат се образува вода, която се изхвърля чрез урината. Водородът е мощен антиоксидант, спомагащ за премахването на вредните свободни радикали, които ускоряват стареенето и деформирането на клетките. Молекулярният водород може да противодейства на възпалението и оксидативния стрес. Оказва благоприятен ефект при редица болести и може да се ползва превантивно, като средство против стареене на клетките. Водородът има противовъзпалително и детоксикиращо действие, облекчава ставните неразположения, забавя стареенето и намалява лошия холестерол, подобрява имунитета и изхвърлянето на токсини, има прочистващ ефект върху червата.

     Водородът във водата има голям терапевтичен потенциал! Тя има превантивен, възстановителен и подмладяващ ефект върху човешкото тяло на клетъчно ниво. За разлика от други антиоксиданти, водородът има малки размери, които му позволяват да проникне за няколко минути във всички тъкани и органи на тялото, за възстановяване на работа им. Резултатът от неутрализацията на свободните радикали е чиста вода, която допълнително хидратира тялото.

     Поради клъстерната си структура, наситената с водород вода е изключително подходяща за козметични цели и увеличава ефективността на всички кремове, маски и др., забавя стареенето на клетките и разтваря мазнините.

     Водородната вода е идеална за използване от хора от всички възрасти.

     Водата, обогатена с водород има широк спектър на приложение: за употреба, като питейна вода за възстановяване на организма след заболяване, за подпомагане на оздравителните процеси в тялото, като превантивна мярка, за осигуряване на чиста и здравословна, без примеси питейна вода.

      Преди да ги изпратим на клиентите, проверяваме продуктите за дефекти. 

   • Newsletter