• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Бутилка за водородна вода

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Произвежда вода, обогатена с водород, предназначена за директна употреба. Уредът е изработен от екологично чисти, безопасни, нетоксични материали. Насища водата с водород и неутрализира хлора. Изработена от безвредна пластмаса Tritan.

     • Захранване: USB кабел 
     • Контакт за електрическата мрежа 220 V
     • Изходна мощност: 18V = 1.0 A
     • Мощност 5 W
     • Обем: 500 ml
     • Време за зареждане на водата: 3 Минути
     • Потенциал: -600-0 mV
     • Концентрация на водород: >600 PPb
     • Време за зареждане на батерията: 1 h
     • Тегло 320 g
     • Размери 70х270 мм
     • Многоцветна светлина.

     За почистване използвайте бял оцет или хранителен клас лимонена киселина.

     Комплектът включва: Бутилка, USB кабел, адаптер за електрическата мрежа.

     24 месеца гаранция

     Произход: Китай.

     Компактният размер и вградената батерия правят лесно получаването на вода, обогатена с водород, на всяко място и по всяко време. Можете да вземете бутилката за водородна вода с вас, за да работите или да пътувате и да се възползвате от предимствата и полезните свойства на водорода във водата през целия ден. Бутилката за водородна вода има малък филтър, който произвежда водород, пречиства водата като абсорбира тежките метали, премахва хлора, а също и подобрява вкуса на водата. Само за 3 минути превръщате обикновената вода в полезна и здравословна.

     Молекулата на водорода (Н2) - е безопасен естествен антиоксидант, селективно неутрализиращ свободните радикали, които са причина за повечето заболявания и преждевременното стареене. Обогатената с водород вода има отрицателен ORP, което означава, че тя притежава свободни електрони, които може да отдаде, т.е. е редуктор и има антиоксидантни свойства. Консумацията й подпомага неутрализирането на окислителните процеси в организма, като дава допълнителна енергия на организма. Водородът е мощен антиоксидант, спомагащ за премахването на вредните свободни радикали, които ускоряват стареенето и деформирането на клетките. Молекулярният водород може да противодейства на възпалението и оксидативния стрес. Оказва благоприятен ефект при редица болести и може да се ползва превантивно, като средство против стареене на клетките. Водородът има противовъзпалително и детоксикиращо действие, облекчава ставните неразположения, забавя стареенето и намалява лошия холестерол, подобрява имунитета и изхвърлянето на токсини, има прочистващ ефект върху червата.

     Поради клъстерната си структура, наситената с водород вода е изключително подходяща за козметични цели и увеличава ефективността на всички кремове, маски и др., забавя стареенето на клетките и разтваря мазнините. Водородната вода е идеална за използване от хора от всички възрасти.

     Водата, обогатена с водород има широк спектър на приложение: за употреба, като питейна вода за възстановяване на организма след заболяване, за подпомагане на оздравителните процеси в тялото, като превантивна мярка, за осигуряване на чиста и здравословна, без примеси питейна вода.

     Начин на употреба:

     Напълнете бутилката с питейна вода. Внимание. Да не се използват газирани течности, или течности с температура над 80 градуса по целзий.

     Стартиране. Докоснете бутона за включване и задръжте за около 3 секунди, докато се чуе звук “бийп, бийп“. За получаване на равномерна електролиза, по време на работа на уреда може да го разклащате. В края на цикъла отново се чува звук “бийп, бийп“. Когато светодиодът спре да мига това означава че процесът е приключил. След това  захранването ще се изключи автоматично.

     Изключване на процеса. По време на работа, за да прекъснете процеса или да изключите захранването, докоснете и задръжте старт бутона за 3 секунди. Захранването ще се изключи автоматично.

     Зареждане: Батерията се зарежда за 2 до 3 часа.  Когато свържете зарядното устройство с уреда, ако червеният свето диод мига, това означава че батерията се зарежда. Когато червеният свето диод спре да мига, това означава, че батерията е заредена.

     Рутинна поддръжка 1. След всяка употреба, изплакнете електрода с вода за да удължите живота на работа на устройството. 2. По време на рутинната поддръжка е допустимо да се използва и лимонена киселина за почистване на електрода. За да постигнете по добро почистване на съда, сложете 25гр. Лимонена киселина в 500 мл топла вода и напълнете бутилката за около 20-30 минути. След това изплакнете обилно с чиста вода.

     Как да съхраняваме водородната вода?

     За да се удължат качествата на водородната вода, тя трябва да бъде затворена/запечатана в съд и да се съхранява в хладилник. Препоръчително е водата да се пие възможно най-скоро след зареждането. Продукта да не се потапя целият във вода. Да се избягва излагането на пряка слънчева светлина Да не се излага продукта на температура под 0 градуса по целзий. 

     Преди да ги изпратим на клиентите, проверяваме продуктите за дефекти. 

   • Newsletter