• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Мини-килимче, създаващо терапевтично поле.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Външният Индукционен Електрод (мини-килимче) излъчва честоти, чрез които извършва квантова терапия. По време на терапията с биорезонансните апарати мини-килимчето създава много по-голямо излъчвателно поле. Мини-килимчето работи като излъчвател с всички биорезонансни устройства, които имат изход “индуктор“, например: Партнер ПРО, Партнер Индукшън, Биовълна Мини.

      

     Лечебното поле на мини-килимчето достига над 1,20 метра във всички посоки. Изследвано е, че когато организмът се намира в по-обемно терапевтично поле, той приема много по-лесно и по-качествено оздравителното въздействие. Когато се включи желаната програма в био-резонансния апарат - едновременно с мини-килимчето, тогава цялото тяло се намира в един голям „терапевтичен балон“ - по този начин се усилва многократно лечебното въздействие и могат да се намалят сеансите, необходими за завършване на терапевтичния процес.

     Не можем да правим никакви твърдения относно честотите, открити от д-р Райф и д-р Кларк. Използването на уреда не изключва консултация с лекар и спазване предписанията на официалната медицина.

      

   • Newsletter