0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Биовълна Тройна защита на организма

600.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Биорезонансен апарат БИОВЪЛНА

предоставя тройна защита на организма

  • Елиминира токсините в храната и в напитките
  • Неутрализира негативното въздействие на околната среда
  • Възстановява тънките полета на тялото

Разработен изцяло на основата на биорезонансните технологии, БИОВЪЛНА е съвременно, безопасно и уникално по своето приложение средство.

24 месеца гаранция

Тегло 0.50 кг
Гаранция

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 29 Категория:

Биовълна

 

Характеристика

  • Апаратът БИОВЪЛНА e електромагнитно устройство, което пречиства храна, вода и напитки от токсични вещества, неутрализира вредни въздействия от обкръжаващата ни среда и хармонизира фините полета на тялото си.
  • Разработен изцяло на основата на биорезонансните технологии, БИОВЪЛНА е съвременно, безопасно и уникално по своето приложение средство.
  • С помощта на слабо електромагнитно поле, апаратът предизвиква резонанс в органите и системите, като по този начин се хармонизира работата на всеки орган и на целия организъм. В резултат на биорезонансното въздействие, структурираните продукти за консумация, физическото и енергийните ни тела получават необходимата им енергия, и се освобождават от негативни въздействия и токсини. Това в същото време влияе благотворно върху работата на целия организъм, като възстановява работоспособността и жизнеността.

Биорезонансният апарат БИОВЪЛНА предоставя тройна защита на организма

  • Елиминира токсините в храната и в напитките;
  • Неутрализира негативното въздействие на околната среда;
  • Възстановява тънките полета на тялото.

В него са включени три програми, които обхващат широко поле на въздействие - както на клетъчно ниво, така и върху организма като цяло. Комплексът от подбрани програми за биорезонансно въздействие (нискоенергийно електромагнитно излъчване) регулира и възстановява природния потенциал на организма и на продуктите, върху които се прилага.

Първа програма:

Възстановява естествените качества на продуктите, тяхната чистота и истински вкус. Помага за неутрализирането на веществата, които организмът би разпознал като токсични – консерванти, оцветители, набухватели, подобрители, паразити в храната и др. Програмата въздейства в по-голяма степен върху продукти с по-високо съдържание на вода. Ако се обработва само вода, то тя има по-добър вкус и благотворно влияние върху целия човешки организъм. С БИОВЪЛНА може да се обработват детски храни, алкохолни напитки, тютюн, парфюмерия и козметика.

Втора програма:

Изчиства електромагнитното поле в домовете, унищожава плесени. Създава добър емоционален фон, като неутрализира отрицателна енергия, излъчена с лоши думи, ругатни, проклятия и т.н.

Трета програма:

Балансира фините енергийни полета (аура и чакри) и засилва тяхната енергетика, пречиства ги от енергийни замърсявания.

Всички програми действат на клетъчно ниво.

Стандартната продължителност на обработка е 20 минути. Полето, което излъчва уреда, има радиус 30 см от центъра на уреда, включително нагоре и надолу. Това позволява обработката на едри хранителни продукти. Полезните свойства, които приборът оказва върху обекта на обработка, се запазват до 48 часа. За  хранителни   продукти,  напитки  и  др.  се  препоръчва  обработка непосредствено преди консумиране или готвене.

Не можем да правим никакви твърдения относно честотите. Използването на уреда не изключва консултация с лекар и спазване предписанията на официалната медицина.

magnifier