0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Бутилка за промивки на носа 300 млл

15.90 лв.

Изчерпан

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Бутилка за промивки на носа

Комплектът включва

  • Два накрайника за различна струя вода
  • Предпазна капачка
  • Обем 300 млл.
  • Опакована във вакуумиран плик
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 417 Категория:

Бутилка за промивки на носа 300 млл

Назален душ

Промивката на носа с назален душ е важна рутинна процедура за поддържане на здравето на носните пътища и облекчаване на проблеми като запушен нос, синузит и алергии. Нашата бутилка за промивки на носа е създадена, за да Ви помогне да извършвате тази процедура удобно и ефективно. Бутилката за промивки на носа е изработена от висококачествена пластмаса, снабдена със специално проектирана дюза за по-лесно и контролирано измиване на носните пътища. Тя е компактна и лесна за използване, идеална за домашна употреба или за пътуване.

За да използвате бутилката за промивки на носа, назален душ, напълнете я със солена почистваща течност или специализиран разтвор за промиване на носа, който можете да намерите в аптеката. Наклонете главата над умивалник и насочете дюзата на бутилката в едната ноздра. Леко стиснете бутона на дъното на бутилката, за да започнете промиването на носната кухина. Течността ще отмие натрупаните микроби, прашинки, алергени и излишни секрети от носните пътища. Неколкократно повторете процедурата за измиване в двете ноздри, за оптимална чистота и облекчение. След приключването на промивката, използвайте чиста кърпа или хартиена салфетка, за да изсушите носните пътища.

Промиването на носа с назален душ е безопасна и ефективна методика за поддържането на чистотата на носните пътища и предотвратяване на различни носни проблеми. Но ако имате сериозни симптоми или заболявания на носа, винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да използвате бутилката за промивки на носа.

Здравето на носните пътища е от съществено значение за доброто ни самочувствие и качество на живот. Поели сме задължение да предоставим на нашите клиенти висококачествени продукти, които да помагат за поддържане на оптимална носна хигиена. Използването на нашата бутилка за промивки на носа ще Ви помогне да постигнете тази цел по лесен и ефективен начин.

magnifier