0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924
SALE 23%

Перла в мида в комплект с колие в червена кутия

Original price was: 12.90 лв..Current price is: 9.90 лв..

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Комплектът съдържа:

 • Истинска перла в мида, запечатана в кутия.
 • Колие, в което се поставя перлата.
 • Книжка с легенда за образуването на първата перла.
 • Ножче за отваряне на мидата.
 • Ефектна опаковъчна кутия в няколко цвята.
 • Размер на кутията: 3.5 х 18 х 10 см.
 • На кутията ще намерите легенда кой цвят какво символизира и ще разберете какъв е Вашият късмет.
Тегло 0.30 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 135 Категория:

 

ПЕРЛИТЕ СА ЕСТЕСТВЕНИ СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, ПРОПИТИ СЪС СИЛАТА НА МИСТЕРИЯТА. ОТВОРЕТЕ ВАШАТА МИДА И МАГИЯТА ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕНА

 

Какво ли е чувството да отвориш мида с истинска перла, престояла години в тишина и усамотение в нея и да я докоснеш първи? Създайте неповторима емоция и я изживейте заедно, като отворите мидата и откриете скритата в нея перла! Вижте благодарността и изненадата в очите на любимата жена при отварянето на този необичаен подарък!

Загадъчността на подаръка се състои в това, че никой не знае какъв цвят ще бъде перлата в мидата... И всеки цвят има различно значение: любов, здраве, щастие, мъдрост или богатство. Основното в този необичаен подарък е вълнението и мистерията, която витае при отварянето на мидата и намирането на своята собствена перла с цвят според Вашия късмет и послание само за Вас.

Перлите са естествени скъпоценни камъни, пропити със силата на мистерията. Отворете Вашата мида и магията ще бъде освободена. Цветът на перлата в мидата, ще покаже какво да очаквате от живота следващата година.

 • Бяла перла: здраве,
 • Бежова: щастие,
 • Прасковена: любов,
 • Лавандулова: мъдрост,
 • Златна: богатство

Има една невероятна легенда: Когато първата капка дъжд паднала на повърхността на морето, от дълбините му се издигнала раковина. Тя отворила дланта си и капката дъжд потънала към дъното. В тъмнината на морето, под шумоленето на пясък и плиска на вълни, дъждовната капка се превърнала в нищо сравнимо: перла ...

Но приказката продължава: Прекрасна жена, излязла сякаш от дълбините на морето, ще получи най-бисерната мида и тя ще разкрие красотата си на единствено достойната да я притежава, любимата жена ... Човек може само да си представи това, което тя чувства, когато я получи!

МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ЦВЕТА НА ОПАКОВЪЧНАТА КУТИЯ ИЛИ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАШИЯ ВКУС!

Комплектът "Перла в мида" е изключително красив и символичен подарък, особено с посланието за любов. Истинските перли са символ на елегантност и красота, а включването на мида в колието може да придаде уникалност и символика на подаръка.

Мидата често се свързва със символ на тайната и скритите съкровища в океана, така че този подарък може да бъде тълкуван и като обещание за разкриване на скрити и най-ценни чувства и емоции.

Сигурни сме, че този подарък ще бъде оценен от получателя си и ще носи символика на нежност и любов.

Произход Китай.

magnifier