0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Пластири за детоксикация с екстракт на роза

9.90 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Характеристика

  • Комплект от пликче с детоксикираща смес и пластир.
  • Пликчето включва компоненти от натурални съставки.
  • Комплект от пликче с детоксикираща смес и пластир. Пликчето включва компоненти от натурални съставки.
  • Пластирът е изработен от 100% дървесна маса и е покрит с медицинско лепило. Той е естествено разградим, екологичен и не вреди на Вашето здраве и на природата. Позволява краката да дишат, не алергизира.
  • С аромат на роза
  • СЕ сертифика

Опаковка

  • Картонена кутия с 10 пликчета и 10 пластири за детоксикация
  • Една кутия е достатъчна за 5 дни
  • Обявената цена е за една кутия
  • Произведено в Китай

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

За един курс на изчистване се препоръчват 3 кутии.

Тегло 0.20 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 236 Категория:

ПЛАСТИРИ ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ - НОВА ТЕНДЕНЦИЯ В ГРИЖАТА ЗА СЕБЕ СИ

Детоксикацията, или почистването на тялото от токсини и вредни вещества, става изключително популярно в последните години. Нарастващият интерес към здравословния начин на живот, грижата за имунната система и подобряването на общото благополучие, насочва вниманието към различни методи за детоксикация, като един от най-използваните е чрез детоксикиращи пластири.

Пластирите за детоксикация (известни още като домашни пластири за детоксикация) съдържат специални смеси от натурални съставки, които се прилепват към кожата на стъпалото по време на сън. Принципът на действие на тези пластири е да подпомагат извеждането на отровни вещества от тялото чрез потене. Стъпалото се загрява, активните съставки в пликчето се активират и започват да изпълняват своето предназначение. Тялото има възможността само да се "изчисти" от прекомерни количества вредни вещества, които натрупва всекидневно.

Прилагането на пластирите за детоксикация се осъществява по удобен и неагресивен начин. След прикрепването на пластира към кожата, той започва да абсорбира отрови, които биха могли да навредят на организма. Смесите, в пакетчето към комплекта  са  натурални - бамбукови екстракти, евкалипт, чай, турмалин и различни растителни съставки. Тези естествени компоненти имат способността да абсорбират токсините и да премахват от организма натрупаните отпадни вещества.

Предимствата на пластирите за детоксикация включват: лесна употреба, по-добър сън, повишена енергия и настроение, подвижност, по-добра работа на органите, намаляване на болките в тялото и подобрена циркулация.

Пластирите за детоксикация са популярни сред хората, които търсят алтернативни методи за подобряване на общото си здраве и детоксикация на тялото. Мненията на много хора са положителни, като те съобщават за различни подобрения в здравословното състояние и повишена работоспособност след прилагането на пластири за детоксикация.

Състав

Екстракт от роза 30%, бамбуков оцет 20%, бамбуков въглен 20%, витамин С 2 %, хитин 3%,  екстракт от гроздови семена 15%, екстракт от корен на Platycodon Grandiflorum 5% (използва се в китайската традиционна медицина), турмалин 3%, протеин на прах 2%.

Начин на действие

Бамбуковата киселина, която има свойството да прониква и да „транспортира” токсините извън тялото, е основен елемент от състава на пликчето с детоксикиращата смес. Процесът на извличане на токсините през кожата е подобен на осмозата при корените на растенията. Пластирът е изработен от 100% дървесна маса и е покрит с медицинско лепило. Пластирът е естествено разградим, екологичен и не вреди на Вашето здраве и на природата. Позволява краката да дишат, не алергизира.

Употреба

Измийте стъпалата, разпечатайте прозрачната опаковка на комплекта, извадете детоксикиращото пликче и го прикрепете към вентилиращия се пластир с бялата страна към крака. Залепете го в средата на ходилото. Поставя се вечер, преди сън, свяля се сутрин. При необходимост, сутрин стъпалата се измиват.

Резултати

Отстраняват се отрови, химикали, синтетика, натрупани в кожата, елиминира се запека, подобрява се съня, паметта, по-уравновесено РН, успокоява се болката, включителни при мигрена и артрит.

Противопоказания

Няма данни за непоносимост, освен индивидуална към някоя от съставките на съответния модел пластири за детоксикация. Ако забележите зачервяване или друга реакция на кожата, спрете употребата. Не се препоръчва поставяне върху наранена кожа.

Не е медицинско изделие. За лечение се консултирайте с лекуващия лекар. Използването на Пластири за детоксикация не изключва спазване предписанията на официалната медицина. Пластирите за детоксикация не са медицинско изделие.

magnifier