0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Ултразвуков масажор за лице и тяло

138.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Техническа характеристика на Ултразвуковия апарат

  • Напрежение: 220V-230V/50Hz
  • Честота: 1MHZ (един милион пъти в секунда)
  • Мощност: 5W
  • Четири интензитета на работа – нисък, среден, висок и импулсен
  • Произход Китай

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ултразвуков масажор за лице и тяло“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория:

Ултразвуков масажор за лице и тяло, за да постигнете красива, млада и сияйна кожа

 

Ултразвуковият масажор за лице и тяло е устройство, което използва високочестотен вибрации за терапевтични цели в областта на козметиката и красотата. Това устройство се използва в козметични салони и спа центрове за редица процедури, предназначени да подобрят състоянието на кожата. Преносимият ултразвуков масажор е лек и удобен за носене, дори в дамската чанта.

Функции и приложение на ултразвуковИЯ масажор:

Сонотерапия

Ултразвуковият масажор се използва, за да се помогне на активните съставки от козметични продукти (като серуми и кремове) да проникнат по-дълбоко в кожата. Този процес се нарича сонопорация.

Лимфен дренаж

Ултразвуковите масажори и козметични апарати помогат и стимулиране на лимфния дренаж, като така се улеснява отстраняването на токсините от кожата.

Изчистване на кожата

Процедурите с ултразвукови масажори се използват за почистване на кожата, премахване на мъртвите клетки и замърсяванията.

Стягане и омекотяване на кожата

Ултразвукът се използва и за стягане на кожата и стимулиране на производството на колаген и еластин.

Лечение на акне

Ултразвукът може да помогне при лечението на акне чрез почистване на порите и убиване на бактериите, отговорни за акне.

Намаляване на бръчки и целулит

Ултразвукът се използва за намаляване на видимостта на бръчките.

Ултразвуковото въздействие в козметиката има дълга история и се развива с времето, като става все по-популярно сред процедурите за подмладяване и подобряване на кожата. Вот тук са някои от ключовите моменти от историята на ултразвуковата козметика:

1950-те години

Първите експерименти с ултразвук в козметиката започват през 1950-те години. Ултразвукът се използва за асистиране на процедури като почистване на кожата и подготовка за абразивни терапии.

1980-те години

През този период ултразвуковите уреди стават по-достъпни и се използват широко в козметични салони и клиники. Технологичните подобрения позволяват по-ефективно и точно ултразвуково въздействие върху кожата.

1990-те години

Ултразвукът се използва за подмладяване на кожата и лечение на различни кожни проблеми като акне, бръчки и складиране на мазнини.

2000-те години

Технологичните иновации продължават да подобряват ултразвуковите терапии в козметиката. В този период се разработват нови методи като ултразвукова липосукция и ултразвукови лифтинг процедури.

Съвременност

Днес ултразвукът и ултразвуковите масажори и козметични апарати имат важно място в козметиката и са част от различни процедури като ултразвуков пилинг, ултразвуков лифтинг на лицето и ултразвукова кавитация, която се използва за разграждане на мазнини и борба с целулита.

Ултразвукът и ултразвуковите масажори и козметични апарати са се утвърдили, като ефективен и неинвазивен метод за подмладяване и подобряване на кожата, и продължава да бъде разработван и прилаган във всяко ново поколение козметични технологии.

magnifier