0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Запер по Хулда Кларк с една програма

119.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Запер с оригинална схема на д-р Хулда Кларк

  • Работи само на 30 kHz.
  • Гаранционно и извън гаранционно обслужване
  • 24 месеца гаранция

Произход България

За консултации и поръчки, тел. 0899 973 924

Тегло 0.30 кг
Гаранция

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 22 Категория:

Какво представлява биорезонансната терапия със Запер

На всяко проблем с вирусен, бактериален, инфекциозен или паразитен произход може да се въздейства въз основа на теорията на Биорезонанса. Работата със Запер се основава на принципа, че  паразитите, вирусите и бактериите имат специфична електрическа честота на трептене и когато им се въздейства с електрическо поле със същата или хармонична честота  - той влиза в биорезонанс с нея и умира.  Изхвърля се от организма чрез отделителната система. Препоръчва се пиенето на много вода, а резултатът може да се подсили с всякакъв вид детоксикация.

История на откритието

В началото на миналия век Роял Реймънд Райф - лекар и изследовател от САЩ, пръв открива начина на въздействие с честоти и работи и със специално изработени мощни микроскопи. По различни причини неговата работа е спряна.

В края на миналия век,  д-р Хулда Кларк и нейният син ползвайки опита на  д-р Реймънд Райф публикуват схемата на устройството, наречено Запер - малък преносим апарат, излъчващ една честота и предизвикващ удивителни резултати.

Възможно ли е един малък уред, Запер, с лесна и достъпна технология да въздейства положително при разнообразие от проблеми 

Не може да се отговори еднозначно, всяко въздействие, не само със Запер, е индивидуално, но добрите резултати постигнати от нас и наши клиенти ни карат да мислим, че методът работи.

Не можем да правим никакви твърдения относно методът д-р Кларк. Използването на уреда не изключва консултация с лекар и спазване предписанията на официалната медицина. Заперът не е медицинско изделие.

Тестваме продуктите, преди да ги изпратим на клиентите.

magnifier