• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Запер по Хулда Кларк

     Запер, Работи на 30 kHz.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 2031

     Запер с оригинална схема на д-р Хулда Кларк.

     Работи само на 30 kHz.

     Гаранционно и извън гаранционно обслужване.

     24 месеца гаранция.

     Произход България

     За консултации и поръчки, тел. 0899 973 924.

      

     Какво представлява биорезонансната терапия със Запер?

     На всяко проблем с вирусен, бактериален, инфекциозен или паразитен произход може да се въздейства въз основа на теорията на Биорезонанса. Работата със Запер се основава на принципа, че  паразитите, вирусите и бактериите имат специфична електрическа честота на трептене и когато им се въздейства с електрическо поле със същата или хармонична честота  - той влиза в биорезонанс с нея и умира.  Изхвърля се от организма чрез отделителната система. Препоръчва се пиенето на много вода, а резултатът може да се подсили с всякакъв вид детоксикация.

     История на откритието.

     В началото на миналия век Роял Реймънд Райф - лекар и изследовател от САЩ, пръв открива начина на въздействие с честоти и работи и със специално изработени мощни микроскопи. По различни причини неговата работа е спряна.

     В края на миналия век,  д-р Хулда Кларк и нейният син ползвайки опита на  д-р Реймънд Райф публикуват схемата на устройството, наречено Запер - малък преносим апарат, излъчващ една честота и предизвикващ удивителни резултати.

     Възможно ли е един малък уред, Запер, с лесна и достъпна технология да въздейства положително при разнообразие от проблеми? 

     Не може да се отговори еднозначно, всяко въздействие, не само със Запер, е индивидуално, но добрите резултати постигнати от нас и наши клиенти ни карат да мислим, че методът работи.

     Не можем да правим никакви твърдения относно честотите, открити от д-р Кларк. Използването на уреда не изключва консултация с лекар и спазване предписанията на официалната медицина. Заперът не е медицинско изделие.

      Тестваме продуктите, преди да ги изпратим на клиентите. 

   • Newsletter