• Добавени продукти за сравнение
        Няма нищо в сравнение...
      • Вашите любими продукти
          Няма нищо в любими...
        • 0876 977 880
        • Зaщита на личните данни. Политика за поверителност.

          Уважаеми клиенти, за да ползвате услугите, предоставени от онлайн магазин www.infozdrave.com, Вие предоставяте Ваши лични данни.

          Предоставяте ни ги при попълване на регистрационната форма, а също и при покупка, на който и да е продукт. Личните данни се обработват от „Техно планета“ ЕООД, ЕИК 202173241, със седалище и адрес на управление: гр. Димитровград, бул. България 6., Република България, представлявана от Венета Павлова Иванова, в качеството и на администратор на лични данни.

          Венета Павлова Иванова е и длъжностно лице по защита на данните . За да се свържете с нея, моля, използвайте следните детайли за контакт:

          E-mail: kniga77@abv.bg

          Телефонен номер: +359 876 977 880

          Личните Ви данни се обработват за регистрация и поддръжка на клиентски профил в онлайн магазин www.infozdrave.com и за обработване  и изпълняване на направената от Вас поръчка на стока. За тази цел данните ще бъдат съхранявани до изтичането на срока на гаранцията на закупените гаранционни продукти, а за всички останали за срок до 3 месеца.

          Ние гарантираме пълна защита на личните данни. Личната информация на всеки потребител няма да бъде публикувана никъде и по никакъв повод.

          Трети лица, които имат достъп до данните:

          Доставката на стоките извършваме с куриерски фирми Еконт експрес, Рапидо или Спиди.  Предоставяме Вашите лични данни на тези компании, за да могат да доставят на желания от Вас адрес закупените стоки.

          Ние можем да възложим на външни експерти дейности по обработване на Вашите лични данни за счетоводни цели и издаване на електронни фактури, като осигурим тяхната защита и законосъобразно обработване.

          Вашите права:

          Можете да упражните правото си на достъп, коригиране или изтриване на личните Ви данни и правото си да ограничите обработването, като изпратите съответно заявление, използвайки формата за контакти.

          Потребителите на сайта носят пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от упълномощено от него трето лице.

          Имате право и да подадете жалба в Комисията за защита на личните данни за незаконосъобразно обработване на Вашите лични данни.

      • Newsletter