• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Лайф командер

     Програматор.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Лайф Командер е програматор, който разширява възможностите за прилагане на различни биорезонансни терапии с 3775 програми, които съдържа. Употребява се с апарати Партнер.

      

     Лайф Командер

      

     Софтуерният програматор Лайф Командер е предназначен да разширява възможността за прилагане на различни биорезонансни терапии. Употребява се с апарати Партнер.

     Неговата база съдържа 3775 програми, което позволява широк избор от индивидуални комплекси: терапевтични програми – 1510, комплекси с програми – 255, антипаразитни програми – 11782, паразити - 828. Потребителят има свободата също да създава собствени програми, които може да съхрани в базата данни на съответния апарат или в неговата мини SD-карта. Допълнителното програмиране на терапевтичните апарати от Лайф Командер се осъществява само за няколко минути и не изисква специално обучение и подготовка. Софтуерът е качен на USB флашка и работи директно от нея. Тя съдържа и видео обучение за работа с програматора.

     В указателната книга на Лайф Командер са описани терапевтичните програми и е дадено подробно обяснение как е добре да се провежда лечението с тях: брой сеанси и курсове, подходящи и препоръчителни съпътстващи програми, и други подробности. Програматорът може да се настройва за работа на шест езика: руски, английски, немски, български, полски и чешки.

   • Newsletter