• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Магнитно-терапевтичен уред

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 2015
     • Магнитно-терапевтичният уред е изработен на основата на изобретението на Александър Мишин – (катушка Мишина).
     • Продължителността на терапевтичните процедури с електромагнитния излъчвател е средно 30-40 минути.
     • Електромагнитното и вихрово електростатично поле е с честотата около 250-350 КХц.

     24 месеца гаранция за физически лица.

     Произход България.

     Магнитно-терапевтичният уред е изработен на основата на изобретението на Александър Мишин – (катушка Мишина), успешно използвана теория и в западни клиники за терапия на рака. Теорията в този случай е, че излъчваното от уреда поле разрушава електромагнитната и информационна ДНК структура на рака, туморните и повечето болестни причинители и образувания, без да вреди на нормалните клетки, но по-скоро ги стимулира да функционират правилно.

     Кръглото тяло се включва в мрежата и създава електромагнитно поле.

     Продължителността на терапевтичните процедури с електромагнитния излъчвател е средно 30-40 минути. Магнитотерапията може да се прави едновременно с ползването на  Запер или Детоксикатор, за по-добри резултати. Не е от значение коя страна на електромагнитната излъчваща глава насочвате към тялото, важно е да е близо до тялото или в контакт с проблемната област, в която възстановявате здравето си.

     Електромагнитното и вихрово електростатично поле, с честотата около 250-350 КХц, стимулира клетките, метаболизма, имунитета и предизвиква оздравителни процеси в човешкото тяло.  Електромагнитното поле индуцира вихрови електронни токове във електропроводимата среда на организма със съответната честота.  Електронните вихрови токове действат стимулиращо и енергетизиращо за човешките клетки и организъм, докато за паразитите действат разрушително.

      Електромагнитната глава можете да използвате успешно при главоболие, мигрена, артрит, ревматоиден артрит , дископатия и други здравословни проблеми, като резултатът е много често прекратяване или успокояване на болката.  Излъчващата глава държите в контакт или движите с бавни въртеливи движения около 1см над областта на болката или здравословния проблем.

     Електромагнитният уред можете да използвате за терапия на очни, мозъчни, психични и др. здравословни проблеми. При третиране на болка, мигрена и възпалителни процеси и заболявания може успешно да използвате уреда като магнитно-терапевтичен.  Методът не е панацея, но е успешен  и с голям потенциал за възстановяване на здравето.

     Електромагнитната излъчваща глава-бобина може успешно и безвредно да се използва за мозъчна стимулация при облъчване на различни участъци от главата, като ефектите са бодрост, свежест, подобряване на паметта, подобряване на мозъчно-психичните процеси, повишена физическа и психическа издръжливост, повишаване на интелектуалните способности и като цяло енергетизиране (стимулиране) на цялата мозъчно-психична и интелектуална дейност на човека. 

   • Newsletter