0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Комарник за врата 75 х 230 см бял

18.90 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Комарник за врата с магнити.

 • Бял цвят
 • Размер 75 х 230 см
 • Материал: полиестер 60 г/кв.см
 • Непрекъсната велкро лента по цялата дължина за монтаж, 15.45 м
 • 36 бр магнити, скрити вътре в лентата
 • Може да се монтира на дървена дограма с кабърчета. Те не са включени в комплекта.
 • Произход: Китай

Коригираме размера по желание на клиента. Заплаща се допълнително. Без монтажна лента, мрежата не може да се залепи здраво за дограмата. Услугата включва изрязване и преместване на монтажната лента по новия размер.

Тегло 0.30 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Комарник за врата с магнити, размер 75 х 230 см, бял.

 

Едно от най-неприятните неща в лятото са комарите, които намират начин да се промъкнат в дома ни и да ни причинят безпокойство и дразнение. Сред различните методи за борба с тях, най-ефективното и удобно решение са комарниците с магнити за врати.

Комарникът с магнити за врата е заместител на традиционните комарници с ленти или ципове. Той се състои от два панела, които се свързват един към друг с помощта на магнити. От другите страни, панелите се фиксират към дограмата на вратата с кабърчета или велкро. Когато искате да минете през вратата, магнитите се разделят и се затварят сами след вас.

Това решение е не само дискретно и естетически приятно, но също така предлага и много предимства. Най-важното от тях е, че комарникът с магнити за врата спира преминаването на комарите и насекомите, но позволяват на свежият въздух и светлината да преминават. Това осигурява по-добра циркулация на въздуха в дома и намалява влагата, което не само предотвратява появата на комари, но и помага в борбата срещу конденза и други неприятности, свързани с влагата.

Освен това, комарникът с магнити за врата е много удобен за бърз и лесен достъп през вратата. Тъй като няма нужда от отваряне и затваряне на цип или лента, можем да преминаваме свободно през вратата без да се замисляме как да затворим комарника отново. Това е особено полезно за деца или хора с намалена подвижност.

Комарниците с магнити са също така изключително лесни за поставяне и могат да се използват както в домовете, така и на множество други места, като градини, балкони или тераси. Те се предлагат в различни размери и цветове, за да отговорят на нуждите и предпочитанията на всеки.

Комарниците с магнити са отлично решение за предпазване на дома ни от насекоми, като в същото време ни предлагат комфорт и удобство. Те са не само лесни за използване и функционални, но и позволяват на свежият въздух и светлината да преминават свободно през вратата ни. Защо да се борим с комарите, когато можем да ги задържим навън с помощта на комарник с магнити за врати?

Предимства на комарник за врата с магнити 

 1. В бял цвят.
 2. Монтажът се осъществява с велкро лента, зашита по цялата дължина за монтаж.
 3. Комарникът за врата се затваря в средата плътно и насекомите не могат да проникнат в помещението.
 4. 36 бр. магнити, скрити в лентата в средата и не се виждат, което е естетическо предимство.
 5. Монтажът се осъществява по монтажна лента, която обхожда мрежата от всички страни за монтаж.
 6. Практична и удобна за преминаване.
 7. Подходяща е за дървена, метална, алуминиева и PVC дограма.
 8. Комарникът за врата с магнити е опакован в найлонов плик, включва инструкция за монтаж.
 9. Възможно е отклонение до 1 см от страни или в дължина.
 10. Велкрото е в бял цвят.

Преди да изпратим пратките на нашите клиенти, проверяваме качеството на продуктите.

magnifier