0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Масажни чехли за детоксикатор B 01

34.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест
  • Аксесоар за детоксикатор B01.
  • Извършват точков масаж с електро импулси.
  • Произход: Китай
Тегло 0.30 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 9 Категория:

МАСАЖНИ ЧЕХЛИ ЗА ДЕТОКСИКАТОР В01

Масажните чехли са специални устройства или аксесоари, предназначени за масаж и релаксация на стъпалата. Те могат да бъдат използвани в домашни условия или в спа центрове и салони за красота. Осъществяват масаж на всички органи едновременно, чрез техните акупунктурни точки,

ПОДОБРЯВАТ КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО

Масажните чехли стимулират нервните окончания в стъпалата, което повишава кръвообращението в тялото. Това помага за по-ефективно доставяне на кислород и хранителни вещества до клетките и органите, което води до повишена енергия и подобрена обща физическа форма.

НАМАЛЯВАТ БОЛКАТА И НАПРЕЖЕНИЕТО

Масажните чехли предоставят деликатен масаж на стъпалата, което помогва за намаляване на болката и напрежението в тях. Това е особено полезно за хора, които страдат от хронични болки в стъпалата, например при плоско ходило, шип за петата или възпаление на фасцията на стъпалото.

СТИМУЛИРАТ АКупунктурните ТОЧКИ НА СТЪПАЛАТА

Според традиционната китайска медицина, стъпалата са пълно отражение на цялото човешко тяло. Това означава, че масажирането на акупунктурните точки на стъпалата има благотворен ефект върху органите и системите в тялото. Масажните чехли предоставят мек и нежен масаж на тези точки, което може да помогне при облекчаването на различни здравословни проблеми.

СПОМАГАТ ЗА РЕЛАКСАЦИЯ И ОСВОБОЖДАВАТ ОТ СТРЕС

Масажните чехли са идеален начин да се релаксираме и освободим от стреса на ежедневието. Те стимулират нервните окончания на стъпалата, което на свой ред предизвиква освобождаване на ендорфини - природните ни хормони на щастието. По този начин, използването на масажни чехли може да ни помогне да се почувстваме по-спокойни, релаксирани и щастливи.

ПОДПОМАГАТ ДОБРИЯ СЪН

Масажите на стъпалата преди лягане могат да спомогнат за спокоен и добър сън. Масажните чехли могат осигурят релаксация на тялото и сърцето, което прави съня по-дълбок и по-отпускащ.

Тестваме продуктите, преди да ги изпратим на клиентите.

magnifier