0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Масажни електроди за детоксикатор B 01

9.99 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест
  • Масажни електроди за детоксикатор.
  • Осъществяват точков импулсен масаж.
  • За детоксикатор B 01.
  • Произход: Китай
Тегло 0.20 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 11 Категория:

МАСАЖНИ ЕЛЕКТРОДИ ЗА ДЕТОКСИКАТОР В01

Електро-импулсният масаж е метод, който се използват от много професионалисти в областта на физиотерапията, спорта и козметиката. Той предоставя различни ползи за тялото и здравето:

ПОЧИВКА И НАМАЛЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО

Масажният електрод и електро-импулсният масаж могат да бъдат използвани за намаляване на стреса, като предизвикват релаксация на мускулите и спомагат за освобождаването на ендорфини.

ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКИ И НАПРЕЖЕНИЕ

Тези методи се използват успешно за облекчаване на болката и напрежението при схващания. Електро-стимулацията помага за разтягане и релаксация на мускулите, което води до намаляване на болката и насърчаване на възстановяването на тъканите.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ЦИРКУЛАЦИЯТА

Електро-импулсният масаж стимулира кръвообращението, като помага за подобряване на циркулацията. Това има положителен ефект върху доставката на кислород и хранителни вещества до тъканите, което на свой ред подпомага извличането на токсините и отпадъчните вещества.

ТОНИЗИРАНЕ НА МУСКУЛИТЕ

Мускулната стимулация, осигурена от масажните електроди и електро-импулсния масаж, помага за поддържане и укрепване на силата и тонуса. Това е особено полезно при рехабилитационни програми след травми или за увеличаване на мускулната маса при спортисти.

Масажните електроди се поставят по различни части на тялото, като осъществяват електро-импулсен масаж и стимулират по естествен път оздравителните процеси в него. Работата на масажните електроди се управлява от Детоксикатора. Изреждат се няколко вида масаж с различно темпо.

Тестваме продуктите, преди да ги изпратим на клиентите.

magnifier