0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Озонатор ОLA за дезинфекция и изчистване на въздух, вода и храна Промоция

185.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Озонатор Ola за въздух вода и храна с подарък 2 бр маркучи

технически характеристики

 • Напрежение 220 V
 • Изходящ озон 400 mg/h
 • Време за работа max. 30 мин
 • Подходящ за озониране на помещения до 30 - 35 кв.м.
 • Пречиства въздух, вода, храни и повърхности
 • Антивирусно и антибактериално въздействие
 • Съдържа: Озонатор, 3 камъка и 2 маркучета
 • Размер: 21 х 27 х 5 см
 • Тегло: 0.900 кг
 • 12 месеца гаранция
 • Сертификати: СЕ и RoHS
 • Произход: Китай

Озонът не се препоръчва във високи концентрации. 400 мг/час е концентрация подходяща за домашна употреба.

С подарък два маркуча.

Тегло 1.00 кг
Гаранция

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

ОЗОНАТОР OLA - НОВОТО РЕШЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА, ВОДАТА И ХРАНАТА

След дъжд, въздухът се насища на озон с ниска концентрация и хората чувстват свежестта му. В сегашната епоха на замърсяване и нарастващия проблем с качеството на въздуха, водата и храната, все повече хора търсят ефективни начини за опазване на здравето си. В търсенето на такива решения, вниманието ни е привлечено от Озонаторите - устройства, които все по-често се използват за почистване и подобряване на качеството на въздуха, водата и храната. Молекулата на озона се състои от 3 атома кислород. Посредством искра с високо напрежение се имитира естествения процес в природата и молекулата на кислорода се обогатява с допълнителен атом кислород до превръщането й в озон. По този начин, антибактериалните свойства на озона могат да се използват за ежедневните нужди на човека.

Озонът е 2,5 до 6 пъти по-ефективен в унищожаването на бактериите от UV лъчението и 600 до 3 000 по-силен от хлора. Днес озонът широко се използва не само за изчистване на въздуха и обработка на водата, но и в съвременната медицина и селско стопанство. В света отдавна е признато, че озонът е най-чистият и ефективен агент за дезинфекция.

Озонаторите за въздух, вода и храна са устройства, основани на електролизата, които генерират озон (O3) - силно окислително вещество, което е изключително ефективно в борбата със замърсяванията и бактериите. Озонаторите се използват в широк спектър от области, включително в домовете, офисите, промишлените сгради и дори във водния и хранителния сектор.

Озонаторът OLA за дезинфекция и пречистване на въздух, вода и храна е компактен, мобилен, адаптивен: проектиран да бъде възможно най-удобен, този уред се представя еднакво добре в различни вътрешни среди, като домове, офиси, хотели, ресторанти.

ОЗОНАТОР OLA Е МНОГОФУНКЦИОНАЛНО УСТРОЙСТВО С ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ В ТРИ НАПРАВЛЕНИЯ

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЪЗДУХ

С негова помощ се дезинфекцира въздух в домове, офиси, магазини, зали за спорт, отдих или места с голямо движение на хора.  По този начин съдейства за намаляване на разпространението на вируси и бактерии, както и болестите, предавани по въздуха по въздушно – капков път.  Озонатор OLA за въздух, вода и храна, също така, успешно eлиминира неприятни миризми и цигарен дим във въздуха в санитарни помещения, гардероби, хладилници.

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВОДА И ПРИГОТВЯНЕ НА ОЗОНИРАНА ВОДА 

Озонираната вода може да се прилага за дезинфекция на повърхности или да се използват дезинфектиращите и свойства за почистване на устната кухина, при проблеми и болка в зъбите, инфекции в носа или очите. Озонът е нестабилен газ и около 20 мин. след приготвянето на озонираната вода, той вече се е разпаднал на безопасни елементи и водата губи лечебните си свойства. Но е пречистена, безопасна и годна за пиене.

ПОЧИСТВАНЕ НА ХРАНА, ЛИЧНИ ВЕЩИ, ДЕТСКИ ПРИБОРИ

Озонаторът OLA за въздух, вода и храна е подходящ за дезинфекция и почистване на зеленчуци, плодове, месо, риба, детски прибори и принадлежности, както и всякакви други предмети, които бихте искали да пречистите – в това число четки за зъби, гребени, ножици и всякакви лични вещи. Разбира се, най-ценни са дезинфектиращите качества на апарата при пречистване на храни. Те се поставят в подходящ съд във вода и от тях се премахват химикали и други вещества и замърсители, което позволява да се увеличи срока им на годност. Подходящ е и за обработка и елиминиране на хормони и антибиотици. Озоновите частици елиминират опасните микроорганизми в течаща вода с несигурен произход.

Време на озониране 1 мин. 2 мин. 5 мин. 10 мин. 20 мин.
Жизнеспособност на бактериите
Bacillus coli / Бацило коли 38 % 17 % 0.3 % 0 % 0 %
Typhoid bacilli / Тифоидни бацили 46 % 22 % 0 % 0 % 0 %
Gonococci / Гонококи 32 % 10 % 0 % 0 % 0 %
Staphylococci / Стафилококи 35 % 11 % 0 % 0 % 0 %

ПРАВИЛА ЗА РАБОТА

Озонаторът OLA е компактен, мобилен, адаптивен: проектиран да бъде възможно най-удобен, този уред се представя еднакво добре в различни вътрешни среди като домове, офиси, хотели, ресторанти. Работата с Озонатор OLA е многообразна, ефективна и екологично чиста. Не забравяйте, че Озонаторът насища въздуха в помещенията с озон в безвредна концентрация, но докато той работи не бива да стоите в тях. Необходимо е да изчакате около 15 - 20 мин. след приключване работата на уреда.

Озонатор OLA - Вашият Източник на Чист Въздух и Вода. Озонаторът не е медицинско изделие. за лечение търсете съветите на медицинско лице. Следвайте инструкцията за употреба.

magnifier