0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

СИРИУС Д КЛАСИК

36.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

СИРИУС Д КЛАСИК

Това е класическата формула на добре познатият до момента основен продукт на Сириус Д, с подобрена формула. Освен активното вещество, източник на висококачествени протеини, съдържа куркума и канела. Изключително подходящ е за поддържащ и профилактичен прием. Поддържащият режим с Classic цели да осигури на организма укрепващите съставки за достатъчно продължителен период от време, необходим за постигането и задържането на окончателните положителни резултати. Може да се приема неограничено време. Няма предозиране. Не са известни противопоказания.

Курсът на приема е индивидуален. Предозиране няма. Противопоказания няма. Sirius-D може да се приема  от бебета над 2 месеца, бременни жени, кърмачки и от хора във всякаква възраст, тегло и здравен статус.

Продължителност на прием и диетичен режим

Сириус Д действа с натрупване. Това е храна, не лекарство. Препоръчва се минимален курс от поне три месеца. Съставките на СИРИУС Д са напълно натурални продукти и положителното им въздействие се осъществява чрез продължителна доставка в организма на необходимите му аминокиселини. Затова, за постигане на положителни резултати, препоръчваме прием на СИРИУС Д най-малко три месеца. След това приемът на Сириус Д сможе да продължи в поддържащи режими. При по-тежки заболявания или здравословни състояния, приемът на сириус Д може да продължи и по-дълго. При такива случаи по-подходяща ще е модификацията Intense, предназначена за изтощени организми.

Продуктите не съдържат лактоза и глутеин

Не съдържат ГМО. Не са установени негативни въздействия на продуктите Сириус Д върху човешкия организъм. Те се комбинират безпроблемно с всички видове медикаменти. Продуктите Сириус Д са хранителна добавка, допълнителна храна. Те допълват ежедневното Ви хранене, но не заместват нормалния Ви разнообразен хранителен режим. Няма диетични ограничения, свързани с приема на продуктите Сириус Д.

Важно

При установени алергични реакции към някоя от съставките на продуктите Сириус Д, задължително се консултирайте с лекар преди прием. Ако имате диетични ограничения, предписани от Вашия лекар – следва да ги спазвате.

Как се приема Сириус Д

Добавките Сириус Д се предлагат в прахообразна форма и могат да бъдат приемани с кисело мляко, натурален сок, бульон или друга подходяща течност. Желателно е дневната доза да се раздели на два приема – сутрин и вечер, преди хранене. Препоръчителната дневна доза е посочена на етикета на всяка опаковка, но може допълнително да се консултирате с медицинско лице, фармацевт или наш представител за всеки конкретен случай. Изключително важно е да се знаече по време на прием не следва да се допуска прекъсванe. Това намалява концентрацията в организма и се отразява негативно на търсения положителен резултат от приема.

Тегло 0.20 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 237 Категория:

СИРИУС Д класик възстановява и обновява клетките

Сириус Д във всичките си модификации са хранителни добавки, допълнителна храна, подходяща за приемане при голям брой здравословни проблеми, след хирургически интервенции, травми, контузии, при извънредни физически натоварвания по време на състезания и във възстановителния период, или при тежка физическа работа.Сириус Д е най-мощното средство за борба с процесите на стареене на организма. Незаменима помощ при възстановяване от редица тежки и хронични състояния. Продуктът Сириус Д е подходящ както за възстановяване при тежки здравословни състояния, така и при клинично здрави хора, които искат да повишат общото си здравословно състояние с профилактичен прием. Добавките Сирус Д са универсални – подходящи са за всеки човек, независимо от възрастта. Може да се приемат от бременни жени и кърмачки.

Как действа

Съединителната тъкан, която е над 50% в човешкия организъм с годините дегенерира. Сириус – Д не само поддържа съединителната тъкан, но и я възстановява, премахвайки фиброзно- гранулозната /цикатриксова/ тъкан, образувана от травми, операции, порязвания, бактериални и автоимунни процеси, лъчеви поражения и др. Организмът разпознава цикатрикосовата тъкан като нормална, но тя е нефункционална и води до влошаване на състоянието. Продуктът подобрява микроваскуларизацията, повишава се концентрацията на фибробласти, подобрява еластичността на съединителната тъкан. Прочиства всички кръвоносни съдове от шлака и плаки, отпушва ги при нужда, възстановява и поддържа еластичността им. Възстановява дегенеративните промени на хрущялната и костната тъкан. 

Състав на Сириус Д

Основна съставка на продуктите Сириус Д са натурални водоразтворими животински белтъчини. В зависимост от модификациите на продукта, те се съчетават с канела, куркума и/или ванилия.

Продуктите Сириус Д съдържат нискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, съдържащи всички необходими аминокиселини, необходими за синтеза и бързото набавяне на белтъчини в човешкия организъм.

Протеините, съдържащи се в продуктите Сириус Д, са много бързо усвоими от организма, което допринася за ускоряване на възстановителните процеси в човешкото тяло. Те са особенно ценни при силно изтощение на организма в резултат на тежки заболявания, хирургични намеси, контузии и наранявания.

Без ГМО, консерванти, хормони и каквито и да било добавки с неблагоприятен ефект. Получен от водноразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела и/или ванилия.

Каква е разликата между продуктите Сириус Д и други хранителни добавки, препоръчвани като източници на белтъчини

Съществуват различни продукти, които се предлагат като източници на белтъчини. Всички те съдържат или мономерни аминокиселини, или неразтворими протеини. Първите могат да причинят дисбаланс в храносмилането. Вторите се усвояват по-трудно и по-бавно от организма, което вече с нищо не ги отличава от обикновенните хранителни източници на белтъчини. В повечето случаи, в които се търси хранителна добавка, допълнителна храна, съдържаща белтъчини, изискването към нея е:

 • да съдържа всички видове аминокиселини
 • белтъчините бързо да се усвояват от организма.

Продуктите Сириус Д отговарят и на двете изисквания.

Хранителните добавки СИРИУС Д помагат при следните състояния

 • Опорно-двигателен апарат. Спортни и други травми. Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите, дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, скъсан минискус и ахилес.
 • Сърце и кръвоносна система. Възстановяване след инфаркт и инсулт. Коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония.
 • Разширени вени и хемороиди. Порок на клапите на сърцето
 • Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул. Сърдечна недостатъчност.
 • Анефризъм и стеснение на аортата. Отпушва и регенерира финните кръвоности съдове
 • Очни болести. Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност /появяване на точки и зваздички пред окото.
 • Бъбреци. Камъни в бъбреците. Бъбречна недостатъчност.
 • Детски паралич. Детска церебрална парализа
 • Стомашно- чревни.  Гастрит. Колит. Гастроезофагиален  рефлукс.  Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво.
 • ХОБС  /хроничен обструктивен белодробен синдром/.
 • Лъчева болест. Възстановяване след лъчетерапия и химиотерапия. Предпазване от фината радиация на мобилни телефони, компютри, безжични мрежи.
 • Простата. Аденом. Стеснение на пикочния канал.
 • Диабет. Декубитални рани и др.
 • Последствията от подагра. Шум в ушите. Камъни в жлъчката.
 • Черен дроб. Цироза. Чернодробна стеатоза.
 • Автоимунни. Лупус. Множествена склероза. Синдром на Сьогрен.
 • Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.
 • Системна склеродермия. Синдром на Рейно. Съединително- тъканна малостойност. Незарастващи рани.
 • Проблемно забременяване: Възстановяване и укрепване съединителната тъкан след аборт и операции. Резорбиране на кисти, миоми.

Други ефекти

 • Козметичен: Целулит, Белези и кожни проблеми.
 • Профилактика: Забавяне на стареенето. Засилване на имунната система. Подобряване подвижността на ставите и плътността на кожата. 
magnifier