• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Условия за ползване

     Моля, прочетете внимателно този текст. Той представлява споразумение между Вас и www.infozdrave.com и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.

     Със закупуването на който и да е продукт от електронния магазин www.infozdrave.com вие се съгласявате с настоящите условия за ползване.

     1. Търговец,адрес на търговеца.

     Търговецът е Импулс 777 ЕООД, с ЕИК 201340405. Адресът по регистрация е Димитровград, бул. България 6. Представителство в София, Студентски град.

     2. Ззщита на личните данни.

     infozdrave.com гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. infozdrave.com се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

     3. Цени на стоките.

     Указаната цена на всяка стока е крайна и е за 1 брой. Цените са в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно тарифите на куриерските фирми. Ако сте търговец, можете да се възползвате от цените за дистрибутори. Ще издадем опростена фактура.
     При покупка над 150 лева транспорта е за наша сметка.

     4. Промяна на цените.

     infozdrave.com има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия.

     5. Поръчка.

     Може да поръчате, като използвате бутонa "Купи", както и на тел: 0899 973 924, 0876 977 880 или на и-мейл: kniga77@abv.bg. 

     Стъпка 1 - Информация за доставката
     Когато използвате бутона „Купи“, попълнете формата с данни за доставката. Тази информация е необходима за куриерската фирма, която ще транспортира стоката до Вашия адрес или свой офис. Може да направите поръчка и на и-мейл kniga77@abv.bg или на телефони 0899973924, 0876977880.

     Важно: Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

     Стъпка 2 - При поръчка по телефона ще уговорите начина за доставка и деня на получаването. Ако поръчвате през бутона „Купи“ или и-мейла, ще получите писмо с потвърждение за приета поръчка.

     6. Методи на плащане.

     Плащането става с наложен платеж, в момента на получаване на стоката. Поставяме опция "Преглед" и ако е необходимо "Тест". Може да направите банков превод. Сметка:

     Импулс 777 ЕООД

     Централна Кооперативна банка

     BIC: CECBBGSF

     IBAN: BG 79 CECB 979010 C 1429502 

     7. Доставка на стоките.

     Доставката се извършва с куриерски фирми Еконт или Рапидо. С Еконт пратките се изпращат от техен офис, а с Рапидо от склада ни. Ако желаете доставка с посочена от Вас куриерска фирма, изпращането става от адреса на нашия склад. Преди да заплатите на куриера поръчания продукт, имате възможност за преглед.

     Поръчки, направени до 14:00 часа се изпълняват съшия ден. Поръчки заявени след 14:00 се изпаращат на следващия работен ден, ако не е възможно да се обработят в същия.

     Доставката на стоките е за сметка на получателя, освен ако на станицата на продукта не е указано друго. Поръчки над 150 лв пътуват за наша сметка.

     8. Връщане на стока.

     Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването и, ако стоката отговаря на следните условия: 
     - няма механични повреди;
     - тя е с оригиналната си опаковка, включително всички защитни фолия найлони и други материали използвани за опаковането на продукта, както и безупречен търговски вид;
     - придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.
     Купувачът трябва да се свърже с оператор на телефон 0899973924 и да съобщи за отказа си. Ние се задължаваме да възстановим заплатената за стоката сума в срок от 7 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подменим. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.
     Фирмата осигурява гаранционен сервиз, а за някои продукти и извън гаранционно обслужване. Това е посочено в описанието на съответния продукт.

     9. Връзка с нас.

     Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка. Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да е в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона. Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.: 0899973924 или 0876977880 са за Ваша сметка съобразно Вашият тарифен план. Можете да ни пишете на имейл адрес: kniga77@abv.bg.

     10. Отговорности.

     При ползване на услугите, предлагани от infozdrave.com, Вие изразявате съгласие, че използването на стоките, предлагани в сайта е на Ваша отговорност.

     11. Права върху сайта.

     Цялото съдържание на сайта e собственост на Импулс 777 ЕООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от стоките, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на Импулс 777 ЕООД се наказва от закона. Екипът на infozdrave.com се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон 0899973924 или 0876977880, или пишете на и- мейл: kniga77@abv.bg . Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!

     12. Връщане на стока. 

     Формуляр за връщане на стока може да изтеглите от тук.

   • Newsletter