• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Условия за ползване

     Моля, прочетете внимателно този текст. Той представлява споразумение между Вас и www.infozdrave.com и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.

     Със закупуването на който и да е продукт от електронния магазин www.infozdrave.com вие се съгласявате с настоящите условия за ползване.

     1. Търговец,адрес на търговеца.

     Търговецът е Импулс 777 ЕООД, с ЕИК 201340405. Адресът по регистрация е Димитровград, бул. България 6. Представителство в София, Студентски град.

     2. Ззщита на личните данни.

     infozdrave.com гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. infozdrave.com се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

     3. Цени на стоките.

     Указаната цена на всяка стока е крайна и е за 1 брой. Цените са в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно тарифите на куриерските фирми. Ако сте търговец, можете да се възползвате от цените за дистрибутори. Ще издадем опростена фактура.
     При покупка над 150 лева транспорта е за наша сметка.

     4. Промяна на цените.

     infozdrave.com има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия.

     5. Поръчка.

     Може да поръчате, като използвате бутонa "Купи", както и на тел: 0899 973 924, 0876 977 880 или на и-мейл: kniga77@abv.bg. 

     Стъпка 1 - Информация за доставката
     Когато използвате бутона „Купи“ попълните формата с данни за доставката. Тази информация е необходима за куриерската фирма, която ще транспортира стоката до Вашия адрес или свой офис. Може да направите поръчка и на и-мейл kniga77@abv.bg или на телефони 0899973924, 0876977880.
     Важно: Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

     Стъпка 2 - При поръчка по телефона ще уговорите начина за доставка и деня на получаването. Ако поръчвате през бутона „Купи“ или и-мейла, ще получите писмо с потвърждение за приета поръчка, данни за изпращането и номера на товарителницата на пратката.

     6. Методи на плащане.

     Плащането става с наложен платеж, в моментана получаване на стоката. Поставяме опция "Преглед" и ако е необходимо "Тест". Може да направите банков превод. Сметка:

     Импулс 777 ЕООД

     Централна Кооперативна банка

     BIC: CECBBGSF

     IBAN: BG 79 CECB 979010 C 1429502 

     7. Доставка на стоките.

     Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт и клиентите получават 20% намаление от цените на куриера. В този случай стоките се изпращат от офис на Еконт. Ако желаете доставка с посочена от Вас куриерска фирма, то изпращането става от адреса на нашия склад. Ако желаете, можем да поставим опция за преглед преди да заплатите на куриера поръчания продукт.

     Поръчки, направени до 14:00 часа се изпълняват съшия ден. Поръчки заявени след 14:00 се изпаращат на следващия работен ден, ако не е възможно да се обработят в същия.

     Доставката на стоките е за сметка на получателя, освен ако на станицата на продукта не е указано друго. Поръчки над 150 лв пътуват за наша сметка.

     8. Връщане на стока.

     Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия: 
     - няма механични повреди;
     - тя е с оригиналната си опаковка, включително всички защитни фолия найлони и други материали използвани за опаковането на продукта, както и безупречен търговски вид;
     - придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.
     Купувачът трябва да се свърже с оператор на телефон 0899973924 и да съобщи за отказа си. Ние се задължаваме да възстановим заплатената за стоката сума в срок от 7 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подменим. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.
     Фирмата осигурява гаранционен сервиз, а за някои продукти и извън гаранционно обслужване. Това е посочено в описанието на съответния продукт.

     9. Връзка с нас.

     Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка. Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да е в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона. Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.: 0899973924 или 0876977880 са за Ваша сметка съобразно Вашият тарифен план. Можете да ни пишете на имейл адрес: kniga77@abv.bg.

     10. Отговорности.

     При ползване на услугите, предлагани от infozdrave.com, Вие изразявате съгласие, че използването на стоките, предлагани в сайта е на Ваша отговорност.

     11. Права върху сайта.

     Цялото съдържание на сайта e собственост на Импулс 777 ЕООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от стоките, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на Импулс 777 ЕООД се наказва от закона. Екипът на infozdrave.com се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон 0899973924 или 0876977880, или пишете на и- мейл: kniga77@abv.bg . Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!

     12. Връщане на стока. 

     Формуляр за връщане на стока може да изтеглите от тук.

   • Newsletter