• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Биовълна Премиум. Пречиства вода и храна.

     15 програми за пречистване.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Биовълна Премиум е биорезонансен уред, с 15 програми, които неутрализират външните неблагоприятни влияния на паразити, токсини в храната, полета, лъчения и др. Той създава подходящи условия за нашето тяло – да може да изолира и да извежда вътрешните токсини, приети с храна, вода или въздух. Създаваното от уреда поле има потвърдена биологична активност. Всички включени в него програми съдействат и помагат да бъдем по-здрави, изпълнени с енергия и да водим по-пълноценен живот.

     Биовълна премиум е биорезонансен уред, който спира вредните влияния на паразити в човешкото тяло и същевременно пречиства водата и храната от вещества, които той не може да усвои. Тези вещества се натрупват, като вредни и болестотворни.

     Биовълна Премиум има две основни предназначения: ИЗЧИСТВАНЕ НА ХРАНИ И ВОДА и за ЗАЩИТА ОТ ВЪНШНИ ФАКТОРИ. Съдържа вградени програми, с помощта на които водата и храната, които се употребяват, се изчистват така, че да не нанасят вреда за клетките и за тялото като цяло. Същевременно го предпазват от външни влияния на средата - шум, естествени геопатогенни зони, йонизиращи полета и др.

     Експериментално получени резултати доказват, наличието на създаденото от уреда електромагнитно поле и неговата полезност. Въздействието му е неблагоприятно за тъканите на живите патогенни организми, за отровите и токсините, но е благоприятно за човешките и животински тъкани, системи и органи.

     Доброто здраве зависи от много фактори – вътрешни и външни. Вътрешните са свързани с контрол над емоциите и мислите, а външните с грижа за тялото и практикуване на здравословен начин на живот. Уредът БиоВълна Премиум премахва вредните влияния отвън и подпомага създаването на добър имунитет. В този смисъл повишава качеството на живот и го удължава, като добавя сили и енергия.  

     Не можем да правим никакви твърдения относно честотите, открити от д-р Райф и д-р Кларк. Използването на уреда не изключва консултация с лекар и спазване предписанията на официалната медицина.

     Не е медицинско изделие. За лечение се консултирайте с лекуващия лекар.

      

   • Newsletter