0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Масажори

Масажори

Масажорите са иновативeн и ефективeн начин за релаксиране и разтоварване на напрежението в тялото. Те могат да бъдат полезни, както за професионалисти в областта на масажа, така и за обикновени хора, които търсят начин за постигане на домашна терапия за освобождаване от стреса и подобряване на здравето си.

Времето, което се отделя за отдих и релаксация, става все по-скъпоценно. В много случаи, хората се чувстват стресирани и претоварени заради дневните си ангажименти и не отделят достатъчно време за грижа за своето тяло.

Масажорите предлагат отлично решение за това предизвикателство. Те са лесни за употреба и могат да се използват удобно и самостоятелно, без нужда от тежка физическа работа.

Масажорите предлагат различни функции и настройки, които позволяват на потребителя да избере персонализирано изживяване на масажа. Те могат да се използват за масаж на различни части от тялото, като гръб, врат, крака и дори за релеф на болки и напрежение в мускулите.

Едно от основните предимства на масажорите е, че помагат за стимулиране на кръвообращението в тялото. Това подобрява снабдяването с кислород и хранителни вещества на мускулите и органите и води до по-добро физическо и психическо здраве.

Независимо от това дали се нуждаете от поощрение след физическа активност, желаете да намалите болки и напрежение в мускулите си или просто търсите начин за релаксация след дълъг и напрегнат ден, масажорите могат да бъдат перфектното решение за всеки.

Не чакайте повече, отделете известно време за себе си и инвестирайте в качествен масажен уред. Ще бъдете изненадани от ползите, които можете да постигнете за своето здраве и благополучие.

Масажорът за врат

С 6 вида масаж и магнитно поле, е устройство, предназначено за облекаване на напрежението и болката в областта на врата и раменете. Това е масажор за лична грижа и почивка и отпускане и могат да бъдат полезни при облекчаване на болки, свързани с напрежение и стрес.

Масажорът за врат предлага голям брой функции, вградени програми за различни видове масажи - електро импулсен масаж, масаж -месене, магнитно поле, вибрация, топлинна терапия.

Масажорът за врат с компактните си размери е удобен за използване у дома или на работното място, като предоставя почивка и облекчение на напрежението след продължителни периоди на седене или напрегнати дейности.

Масажор за крака

Устройство за релаксация и облекчаване на напрежението в мускулите и стъпалата на краката. Този вид масажор предоставя различни видове масажни техники, които стимулират кръвообращението в краката,  и може да бъде особено полезен след продължителни периоди на стоящо или седящо положение, физическа активност или след напрежение.

Масажорът за крака притежава разнообразни функции, включително вибрации, комбинирани масажни техники с въздушна възглавница, натиск, вибрация и загряване. Този модел е предназначен за цялостен масаж на краката, включително глезените.

Преди да закупите масажор за крака, е важно да разгледате нашите предложения и се уверете, че избирате този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. Нашите модели са преносими и може да бъдат използвани удобно у дома, на работното място или където и да се намирате.

Акупунктурната писалка

Също така, известна, като "електрическа акупунктура" е устройство, което се използва за прилагане на акупунктурни техники с цел стимулиране на определени точки в тялото чрез електрически импулси, за да се постигне релаксация, облекчаване на болки и подобряване на физическото и емоционалното благополучие.

Акупунктурната писалка има малка метална сонда, която се прилага към кожата върху определените точки на тялото. С помощта на устройството се генерират слаби електрически импулси, които стимулират тези точки. Този процес се предполага да подпомага енергийния баланс в организма и може да има положителни влияния върху здравето.

Ултразвуков масажор

Подобряване на циркулацията

Ултразвуковият масаж помага да се подобри кръвообращението в кожата, което може да увеличи доставката на кислород и хранителни вещества до клетките и да подпомогне естествените процеси на възстановяване на кожата.

Увеличаване на проникването на продукти за грижа за кожата

Ултразвукът може да увеличи способността на кожата да абсорбира активни съставки от кремове и серуми, които се прилагат по време на терапията.

Релаксиращ масаж

Ултразвуковите вълни създават приятно и релаксиращо усещане по време на масажа, което може да помогне на лицето да се отпусне и да се освежи.

Стягане на кожата

Ултразвукът може да стимулира производството на колаген и еластин в кожата, което подпомага нейното стегнато и младежко изглеждане.

Ултразвуковите масажори за лице обикновено са компактни и лесни за употреба у дома. Те могат да бъдат полезни за поддържане на здравословна и сияйна кожа, но трябва да се използват в съответствие с указанията на производителя и без прекомерно налягане върху кожата, за да се избегнат възможни раздразнения.

magnifier