0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924
SALE 13%

Акупунктурна писалка - масажор с включена батерия и гел

Original price was: 23.00 лв..Current price is: 19.90 лв..

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Акупунктурна писалка - масажор

комплектът съдържа

 • Акупунктурна писалка
 • Батерия
 • Сменяеми накрайници (топче накрайник и накрайник диск)
 • Два контейнера с гел за подобряване на проводимостта
 • Схема на акупунктурните точки

 

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 402 Категория:

Акупунктурната писалка - масажор

Характеристика

 • Стимулира акупунктурните точки
 • Отпушва запушени енергийни канали
 • Премахва болка и схващане
 • Козметично средство против бръчки
 • Против мускулни болки и крампи

Акупунктурната писалка - масажор е иновативно устройство, което комбинира две важни и изключително полезни техники за подобряване на здравето - акупунктура и масаж. Това устройство се използва за стимулиране на активни точки в тялото с цел повишаване на енергията и премахване на стреса и напрежението.

Акупунктурата е древна китайска практика, при която се поставят тънки игли в определени точки на тялото, за да се стимулира енергийният поток в организма. Тази методика се основава на учението, че в тялото има мрежа от енергийни канали, известни като меридиани, през които се движи виталната енергия, известна като "ци", "чи" или "ки". Проблеми като болки, отоци и дисбаланси в организма се считат за резултат от засегнати меридиани и проблеми в енергийния поток. Акупунктурната писалка - масажор се използва за стимулиране на тези точки чрез мека вибрация или леко прилагане на електрически импулс с ниска честота.

Акупунктурната писалка е лесен начин за въздействие, с доказани ползи за здравето. Обикновено се използва в традиционната китайска медицина, понякога вместо или в комбинация с акупунктура.

Ползи

 • Като средство за въздействие на акупунктурните точки по тялото и стимулирането им да деблокират потока чи по меридиани или да фокусират чи върху слаб или увреден вътрешен орган. Леките електрически импулси действат по същия начин като акупунктурните игли или акупунктурния масаж.
 • Проучванията показват, че нисък обем акупунктурната терапия е полезна за намаляване на свободните радикали в кръвта, прочистване на тялото от вирусни и бактериални инфекции и дори съживяване на мъртвите клетки, свързани с рак.
 • За облекчаване на болката, чрез блокиране на сигналите за болка, докато те се движат от нервната система към мозъка. Пулсациите имат и релаксиращ ефект върху напрегнатите мускули, подобен на този при масажа.
 • Като средство за красота за стимулиране на мускулите на лицето и тялото, както и за стягане и подмладяване на кожата и подкожните слоеве за намаляване на бръчките и отпуснатата кожа, свързани със стареенето.
 • Използва се, като преносимо ръчно устройство за автоматично въздействие, когато мускулите са в гипс или шина. Импулсната контракция ефективно работи върху мускула, което предотвратява атрофията.

Важни предпазни мерки

Никога не използвайте под душ, вана, басейн или висока влажност.
Не използвайте върху или близо до синусите, гърлото, врата, по време на бременност и деца под 12 г. Пазете далеч от домашни любимци. Не го използвайте върху хора, които не могат да говорят или са в безсъзнание. Консултирайте се с лекар, при сериозно сърдечно. Не се опитвайте да отворите уреда и да го поправите. Това ще анулира гаранцията. Ако не се използва продължително време, моля, извадете батерията.

Забележка: Акупунктурната писалка използва ръката ви, като заземяващ стълб, за да затвори веригата, така че понякога може да имате усещания в ръката, с която го държите. Това е така, защото има много акупунктурни точки в ръцете. Просто сменете леко захващането или хванете устройството с повече от повърхността на ръката си, за да разпръснете ефекта. Преди да започнете, уверете се, че имате всичко:

Списък на комплекта

 • Акупунктурна писалка
 • Сменяеми накрайници (топче накрайник и накрайник диск)
 • Два контейнера
 • Схема на акупунктурните точки

Използване на Акупунктурната писалка масажор

 • Поставете батерия I АA в отделението (не влиза в цената).
 • Включете устройството, като държите дръжката с върха нагоре и натиснете долната половина на черния бутон за превключване. На дисплея трябва да се появи числото 1. Повторете, за да увеличите мощността до 9.
 • Поставете малко количество контактен гел върху вътрешната си китка.
 • Започвайки със средно-ниска настройка на устройството (3 или 4), натиснете силно върха към кожата. Ако в началото не усетите нищо, плъзнете върха около общата област, докато почувствате пулсиращо усещане. Ако все още не усещате нищо, щракнете върху бутона за по-висока настройка. Ако усетите парене, използвайте още контакти гел, за отстраняване на проблема.
 • Продължете да плъзгате върха, докато усетите силен пулс. Когато импулсът е силен, това означава, че сте намерили акупунктурната точка и я стимулирате. Можете да държите писалката директно върху точката или нежно да масажирате около нея и по протежение на свързания меридиан. Често ще усетите пулсиращи други точки по меридиана или по цялата дължина на меридиана. Местоположето на точките са в края на тази брошура.
 • Използването на Акупунктурната писалка за автоматично задействане на мускулната контракция е чудесен начин за упражняване на неподвижен мускул, за подпомагане при схващане или за предотвратяване на атрофия, когато имате счупена кост в гипс. (Консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате устройството директно върху рана или счупена кост.)

Необходима е малко практика, за да се намерят правилните точки на мускула и устройството трябва да бъде натиснато малко по-дълбоко в повърхността на кожата. Също така е важно да отпуснете мускула, който се опитвате да задействате, тъй като напрежението може да попречи на устройството. Когато намерите правилното място, мускулът буквално ще скочи сам и ще „подскача“ енергично, докато върхът се премести от това място. Само леко движение ще спре ефекта, така че се опитайте да намерите удобна позиция, която да задържите за няколко минути (оптимално е петнадесет до двадесет минути). След това просто отпуснете крайника и оставете устройството да извърши вашата изолирана мускулна тренировка вместо вас.

Използване на Акупунктурната писалка масажор, като болкоуспокояващо

Нанесете гела върху засегнатата област и натиснете върха към кожата, като осъществите здрав контакт. Дръжте устройството на едно място или го преместете, докато почувствате по-силна пулсация. Продължете няколко минути. Космите по тялото могат да попречат на устройството да осъществява добър контакт с кожата. Използването на повече контактен гел ще предотврати електрическата дъга, която причинява усещане за парене. Можете да използвате гел за мускулни болки.

Когато работите с Акупунктурната писалка, добро място за начало са ставите: лакти, колене, глезени и китки. В Nei Ching, над 4000 годишна книга по вътрешни болести, която е основният текст, от който се преподава цялата наука за акупунктурно въздействие, се казва, че ставите са едно от местата, където външни патогени се задържат в тялото, причинявайки блокажи на чи. Така че винаги е добра идея да използвате акупунктурната терапия в тези области, за да помогне тялото да прочисти патогените.

Използване на Акупунктурната писалка масажор като козметично средство

Поставете Acupen на по-ниска настройка (2 до 4) и нанесете контактния гел върху лицето (гел от алое вера или всеки почистващ или овлажняващ продукт, който харесвате, ще работи, докато лицето остане мокро по време на лечението). Внимателно, но все пак осъществявайки добър контакт, движете акупунктурните точки около лицето, като избягвате контакт с очите или лигавиците. Когато почувствате пулсиране, оставете го на място за няколко минути и оставете устройството да сеraboti, тонизира и стегне онези лицеви мускули, които са склонни да се отпускат с възрастта.
Концентрирайте се върху проблемни места като торбички или подпухналост около очите и бузите. Ще бъдете изумени колко добре действа само след няколко процедури.

magnifier