• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Foodguard

     Биорезонансна защита на храната

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     Изчерпан

     Неутрализира токсичните вещества като структурира водата, съдържаща се в продуктите.

     Биорезонансен апарат, който:

     • Пречиства хранителни продукти
     • Подобрява качествата на алкохолни напитки
     • Подобрява качествата на тютюневи изделия
     • Подобрява качествата на парфюмерия и козметика
     • Подпомага усвояването на лекарства, съдържащи вода

     24 месеца гаранция за физически лица.

      

      

      

      FOODGUARD е високотехнологичен прибор, който неутрализира токсичните вещества в продуктите и блокира техните способности да проявяват патогенни свойства. След употреба на уреда, токсините не могат да осъществят каквито и да било реакции в организма, и в неутрален вид се извеждат от него по естествен път в рамките на 24 до 48 часа.

     FOODGUARD оказва регулиращо влияние върху информационното състояние на водата. Чрез излъчване на резонансни честоти и създаване на информационно-вълнова матрица, се оптимизира нейната структура в разнообразни видове продукти. Обработената с него вода влияе благотворно върху всички физиологични системи на човешкия организъм, както и на животните и растенията, и способства за нормализирането на тяхната дейност. Приемът на структурирана с уреда вода влияе благотворно върху всички физиологични системи на човешкия организъм, подпомага оздравителните процеси и стабилизира здравословното състояние на човека. Практиката показва, че колкото е по-ниско качеството на продукта, толкова по-осезаемо е въздействието  на структуризатора.

     • Хранителни продукти: Възстановяват се положителните свойства на продукти, съдържащи мазнини: масло, сметана, сирена и продукти с растителни мазнини. Особено силно уредът въздейства на продукти, съдържащи вода: плодове, зеленчуци, пресни подправки, супи, каши, млечни изделия, напитки. Месните изделия след обработка придобиват свеж и наситен вкус.
     • Алкохолни напитки: Осезаемо се подобряват свойствата на алкохолните напитки, като те стават по-меки, а в допълнение отслабва и махмурлука.
     • Тютюневи изделия: Тютюневите изделия добиват забележимо по-мек вкус след обработка и вредното им въздействие се намалява. Наблюдавани са много случаи на пушачи, загубили интерес към тютюнопушенето, след периодична употреба на обработен тютюн.
     • Парфюмерия  и козметика: Червилото става по-еластично, нанася се по-лесно и се задържа по-дълго време. Кремовете стават по-нежни, меки, усилва се ароматът на природните компоненти и ефекта от приемането им.
     • Лекарства и медикаменти: При прием на фармакологични препарати със структурирана вода се подпомага тяхното адекватно усвояване. Усилва се действието на лекарствени средства с естествен произход (на основата на треви, листа и плодове).
     • Растения: Редовното използване на структурирана вода за поливане на растенията способства за по-високи добиви. Влияе благотворно върху покълването и води до повишаване на реколтата.

     При продължителна употреба на продукти, обработени с FOODGUARD, се забелязва процес на очистване на организма от токсични вещества, тежки метали, радионуклеиди и др.; стартират се самопочистващите  процеси.

     Практическа употреба

     Стандартната продължителност на обработка е 20 минути. Полето, което излъчва уреда, има радиус 30 см от центъра на уреда, включително нагоре и надолу. Това позволява обработката на едри хранителни продукти. Полезните свойства, които приборът оказва върху обекта на обработка, се запазват до 48 часа. За  хранителни   продукти,  напитки  и  др.  се  препоръчва  обработка непосредствено преди консумиране или готвене.

     Не можем да правим никакви твърдения относно честотите. Използването на уреда не изключва консултация с лекар и спазване предписанията на официалната медицина.

      

      
   • Newsletter