0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Колан за детоксикатор

39.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест
  • Колан за детоксикатор.
  • Съвместим с всички модели детоксикатори.
  • Излъчват инфрачервена топлина.
  • Произход: Китай
Тегло 0.30 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 10 Категория:

КОЛАН  ЗА ЗАГРЯВАНЕ С ИНФРАЧЕРВЕНА ТОПЛИНА ОТ БАМБУКОВИ ВЪГЛЕНИ

 

Коланът за загряване е аксесоар за детоксикатор В01 и MK 901. Използва инфрачервени лъчи за нагряване на тъканите и стимулиране на кръвообращението. Този процес помога за повишаване на температурата на тялото и ускорява метаболизма, което насърчава изпотяването и съответно детоксикацията. Коланът за загряване с инфрачервена топлина подпомага изчистването на лимфната система.

Инфрачервеният колан за Детоксикатор В01 и Детоксикатор МК901 предлага множество ползи за здраве и добро самочувствие.

детоксикация

Този колан работи на принципа на излъчване на инфрачервени лъчи, които проникват в дълбочина в тъканите и помагат на организма да изхвърли токсините. Това помага за почистване на органите, основно черния дроб и бъбреците, и подобрява общото здравословно състояние.

ПОДПОМАГА ОТСЛАБВАНЕТО

Топлината, която се предоставя от колана, помага за активиране на обмяната на веществата в организма и ускорява разграждането на мазнините. Това може да доведе до по-бързо отслабване и намаляване на нежеланите килограми.

ЗАГРЯВА МУСКУЛИТЕ

Инфрачервените лъчи се използват за подгряване на мускулните тъкани преди тренировка или физическа активност. Това помага за по-бързо и по-ефективно разтягане на мускулите, намалява риска от травми и помага да се получи по-добра производителност по време на тренировка. Топлината, която се излъчва от колана, допринася за релаксация на мускулите, намаляване на възпалителните процеси и подобряване на кръвообращението. Това може да има положително въздействие върху отпускането на мускулите, намаляване на болката от напрежение и облекчаване на симптомите при различни видове болести и неразположения. Направете консултация с лекар за противопоказания.

ПОДОБРЯВА КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО

Инфрачервените лъчи могат да проникнат дълбоко в кожата и да предизвикат разширяване на съдовете, което води до повишаване на циркулацията на кръвта и лимфата. Това подобрява доставката на кислород и хранителни вещества до клетките, ускорява метаболизма и отстранява токсините и отпадъците от организма.

ОТПУСКАНЕ И ПРЕМАХВАНЕ НА СТРЕСА

Инфрачервеният колан може да се използва и като релаксационен метод. Топлината, предоставена от инфрачервените лъчи, допринася за релаксацията на тялото и ума, като намалява напрежението и стреса. В резултат на това се подобрява настроението и способността за справяне с ежедневните стресови ситуации.

ОБЛЕКЧАВА ХРОНИЧНИ БОЛКИ

Инфрачервените лъчи могат да помогнат и при симптомите на хронични болки като артрит, фибромиалгия и възпалителни състояния на мускулите и ставите. Топлината, която се излъчва от колана, може да намали болката и възпалението, като по този начин подобрява мобилността и качеството на живот.  Топлината прониква в ставите и допринася за разтварянето на кристалите от сол, които често са причина за болки и ограничения в обема на движение. Използването на инфрачервения колан може да доведе до подобрение на гъвкавостта и подвижността на ставите, което е особено полезно за тези, които страдат от артрит, ревматоиден артрит или други ставни заболявания.

За да използвате инфрачервен колан за загряване в процеса на детоксикация следвайте инструкциите

Загряването с Инфрачервеният колан за детоксикация е ефективен и удобен начин за подобряване на здравето. С редовната му употреба може да се постигнат положителни резултати, като отслабване, облекчаване на болки и дискомфорт, както и подобрение на подвижността на ставите.. Той е ефективен и лесен за използване инструмент, който може да подобри физическото и психическо благополучие.

magnifier