0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Йонен детоксикатор B 01 Изчиства тялото от токсини

380.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:

 • Детоксикатор
 • Електрод за детоксикация
 • Гривна - за затваряне на веригата
 • Колан за инфрачервена топлина
 • Масажни електроди
 • Кабел

ОСОБЕНОСТИ:

 • Пет програми за изчистване
 • Графика за следене на процеса
 • Отчитане на времето за детоксикация
 • Отчитане стойностите за интензивността на детоксикацията
 • Масаж с електро импулси, посредством два масажни електрода
 • Възможност за масаж с масажни чехли
 • Задаване режим на загряване и масаж

24 месеца гаранция за физически лица.

Произход: Китай

За консултации и поръчки, тел. 0899 973 924.

Тегло 3.60 кг
Гаранция

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 2 Категория:

Доброто здраве започва с детоксикация

Освободете се от токсините и върнете жизнеността на вашето тяло с Детоксикатор В01

 

Модерната цивилизация днес дава възможност за постигане на високо материално благосъстояние, но в същото време високите нива на стрес причиняват страдание от все повече болести. Над 7.2 милиона души умират всяка година от сърдечни заболявания. Всяка година 8.6 милиона души умират от рак. 5.5 милиона души умират от сърдечен удар. 394 милиона души страдат от диабет. Установено е, че  това число ще се увеличи до 500 милиона и възрастта на болните ще падне още. 325 милиона души страдат от артрит. Повече от 160 000 души живеят в болници заради болести и 100 000 души умират от това. 39 милиона души страдат от деменция. Затлъстяването се покачва с учудващи нива.

Представете си сега усещането на свежест и възстановяване след дълъг и напрегнат ден. Не чакайте, за да се освободите от токсините и да възвърнете жизнеността си. Инвестирайте във вашето здраве и благополучие. Не само ще се почувствате по-добре, но и ще изглеждате по-добре. Започнете новата си грижа за здравето днес. Сега е наличен революционен апарат, Детоксикатор, за  семейна грижа за здравето. Детоксикатор В01 стъпва върху научната концепция на водните канали в клетъчните мембрани, което откритие печели Нобелова награда по химия за 2003г.

 

Отктитието по химия, получило Нобелова награда

Нобеловата награда по химия за 2003 година е дадена на американскте учени Питър Агре и Родерик Маккинън за техния голям принос към изследването на каналите в клетъчната мембрана. Питър Агре е професор по биохимия и медицина в Джон Хопкинс университет по медицина в Балтимор, САЩ. Родерик Маккинън е професор по молекулярна неврология и биофизика в Рокфелеровия университет в Ню Йорк, САЩ. Техното откритие изяснява как йоните на водата се транспортират вън и вътре в клетките на тялото. Това бил дълго търсеният воден канал. Селекционният комитет потвърдил: ,, Можем да видим йоните да плуват през канали, които могат да се затварят или отварят от различни сигнали в клетките. ”Нобеловият комитет заявил, че това откритие отваря вратата към цяла серия нови изследвания в областта на биомеханиката, физиологията и генетиката на бактерии, растения и бозайници.

 

КАК РАБОТИ ДЕТОКСИКАЦИЯТА С йонен ДЕТОКСИКАТОР

Детоксикацията с Йонен детоксикатор В01 е процес на извличане на токсините и отпадъчните продукти от тялото с цел подобряване на здравето и общото благосъстояние. Йонноята детоксикатор В01 премахва замърсяванията чрез процес на йонизация. Йонната детоксикация е напълно безболезнена и ефективна процедура, която използва отрицателните йони и техните свойства и естествената функция на клетката да пропуска през клетъчната мембрана йонизираната вода.

Във всички клетъчни биохимични процеси широко участват електроните и йоните. В процеса на метаболизма, всички органи произвеждат биологичен ток, например сърдечен ток, мозъчен ток, мускулен ток. Всеки орган си има свое напрежение. Сърдечното напрежение е 90mV, мозъчното - 60mV. Тъй като тялото ни е проводник, биоелектричеството е като река, която тече от мозъка до всички части на тялото. В него има 12 канала. А системата от канали е система за циркулиране на енергия, различна от останалите системи. Това е първата система за циркулиране на електричество.

 

КАНАЛИТЕ И ПАТОЛОГИЯТА

Когато човек се разболее, неговият биоток се разстройва и  за различните болести има различни отклонения. Болните клетки вибрират с честота, която не съответства на тази на здравите клетки, и нарушават естественото трептене на клетката, както и поляритета й.

Клетките, които са небалансирани, затрудняват функциите на тялото и лечението му, като задържат тежки метали, отпадъци, паразити и други токсини. Когато клетките са изцяло заредени електрически, те съдържат повече кислород и са в състояние да запазват електричния баланс, което води до усещане за здраве, жизнена енергия и виталност. Това помага на тялото да се справя със заболяванията само. Процедурите, които се правят с многофункционалния Йонен Детоксикатор, повишават значително кислородните нива в организма и възстановяват енергийния баланс в клетките.

 

ПОЛЗИ ОТ ДЕТОКСИКАЦИЯТА С йонен ДЕТОКСИКАТОР В 01

 • Изчистване на токсините. Нашата система за детоксикация е способна да премахне токсините от вашето тяло, оставяйки ви с по-добро здравословно състояние и повече енергия.
 • Подобряване на имунната система:. Системата ни също така помага да укрепите вашата имунна система, като ви предпазва от заболявания и инфекции.
 • Подобряване на метаболизма. Детоксикаторът  помага да подобрите метаболизма си, което е ключово за отслабване и поддържане на здравословното тегло.
 • По-добър сън и настроение. С нашия детоксикатор ще се събуждате с по-добро настроение и ще имате по-качествен сън.

 

ФУНКЦИИ И ВЪЗМОЖНОСТИ НА йонен ДЕТОКСИКАТОР В01

Детоксикатор В01 има основната функция да извлича тксини и замърсявания от тялото. Позволява избора между 5 програми за детоксикация. Освен нея, притежава допълнителни функции за загряване с бамбуков колан и импулсен масаж с два масажни електрода.

 

КОЛАН ЗА ИНФРАЧЕРВЕНА ТОПЛИНА

Инфрачервената топлина подпомага разграждането на мазнини от повърхностните структури на тялото. Подпомага и облекчава състояния при артрит, мускулни болки и спазми, опорно-двигателни и ставни страдания. Инфрачервената топлина има стимулиращ ефект върху кожата и тъканите. Стимулира изпотяването и така помага на тялото при естественoтo му изчистване. Не се прилага, ако има противопоказания, препоръчва се консултация с лекар.

 

ФУНКЦИЯ МАСАЖ

Функцията масаж, заедно със загряването с колан от бамбукови въглени и детоксикацията са максимално добро съчетание при Детоксикатор В01. Масажът се осъществява с два масажни електроди. Поставят се по различни части на тялото, като осъществяват електро импулсен масаж и стимулират по естествен път оздравителните процеси в него. За масаж на стъпалата и акупунктурните точки, разположени там, се препоръчват чехли. Работата на масажните електроди и масажните чехли се управлява от Детоксикатора. Изреждат се няколко вида масаж с различно темпо. В комплекта на Детоксикатора влизат Масажни електроди. Към апарата могат да се включват и масажни чехли, които осъществяват масаж на всички органи едновременно, посредством акупунктурните им точки на стъпалата. Чехлите се комплектоват допълнително.

 

ЦВЯТ НА ОТПАДНАТА ВОДА СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА С йонен ДЕТОКСИКАТОР В01

Цветът на водата при детоксикацията, от една страна, е резултат от взаимодействието на електрода със соления разтвор. От друга, показва последователността на включване на органите в изчистването. Има общ, еднакъв ред, на включване по време на процеса, но са възможни и отклонения. Оцветяването се променя в хода на детоксикацията и по него може да се определи кой от органите се детоксикира в момента, кой се детоксикира в по-голяма или по-малка степен. В този смисъл е възможно някои оцветявания да липсват, други да преобладават. Тези особености могат да се забележат, когато се правят процедури на много хора, в Спа центрове или Центрове за здраве.

 

ОЦВЕТЯВАНЕ НА ВОДАТА ПРИ ДЕТОКСИКАЦИЯ С ДЕТОКСИКАТОР

 • Жълто-зелен: детоксикация от бъбреците, пикочния мехур, пикочните пътища;
 • Оранжево: детоксикация от ставите;
 • Черно: детоксикация от черен дроб, тютюн, клетъчни остатъци;
 • Тъмно зелен: детоксикация от жлъчния мехур;
 • Бяла пяна: детоксикация от лимфната система;
 • Бели частици: най-вероятно при неправилна работа на ензимите;
 • Черно петънца: тежки метали;
 • Червени петънца: съсирена кръв.

Резултатът от това наблюдение, в никакъв случай не може да замести извършването на лабораторни изследвания при диагностициране на заболяванията. Не може да се използва за диагностика или лечение, или  да бъде повод за пренебрегване препоръките на медицински лица. Детоксикаторът не е медицинско изделие.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Въпреки че методът е прост и лесно достъпен, йонната детоксикация не е подходяща за всеки. Има някои ограничения по отношение на използването: хора с пейсмейкъри, присадени органи, душевно болни, болни от епилепсия.

Не чакайте повече, за да се освободите от токсините и да възвърнете жизнеността си. Инвестирайте във вашето здраве и благополучие! Не само ще се почувствате по-добре, но и ще изглеждате по-добре. Започнете новата си грижа за здравето днес!

Апаратът е продукт на съвременната западна наука, приложена на практика, съгласно разбиранията на източната философска система за човека и човешкото тяло. Той не е медицинско изделие и работата с него не изключва предписанията на официалната медицина.За повече информация и поръчка се свържете с нас на телефонен номер 0899 973 924.

magnifier