0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Перла в мида в комплект с колие и пръстен в лилава кутия

14.90 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Комплектът съдържа:

 • Истинска перла в мида, запечатана в кутия.
 • Колие, в което се поставя перлата.
 • Пръстен с перла.
 • Книжка с легенда за образуването на първата перла.
 • Ножче за отваряне на мидата.
 • Ефектна опаковъчна кутия в няколко цвята.
 • Размер на кутията: 3.5 х 18 х 10 см.
 • На кутията ще намерите легенда кой цвят какво символизира и ще разберете какъв е Вашият късмет.
Тегло 0.25 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 140 Категория:

Перлите са естествени скъпоценни камъни, пропити със силата на мистерията. Отворете Вашата мида и магията ще бъде освободена.

 

Завърнете се към морето от емоции и страст с нашия ексклузивен подаръчен комплект "Перла в мида". Този комплект представлява изящна комбинация от истинска перла в мида, блясъкът на океанските вълни и уникалната символика на мидата, всичко това в съчетане с прекрасно колие. "Перла на любовта в мида" е не просто подарък, това е послание за любов, тайната на сърцето и връзката между двама души.

Защо да изберете "Перла в мида"?

Символ на красота и чистота: Истинските перли представляват красота и елегантността на истинската любов.

Тайната на океана: Мидата е символ на океанските дълбини и тайните, които крие. Подаръкът носи със себе си обещание за разкриване на най-скритите чувства.

Символ на връзката: Колието с мидата може да се тълкува като символ на връзката между двама души и обещание за вечна любов.

Този подаръчен комплект е не просто бижу, а истински емоционален подарък, който ще остави незабравим впечатления и ще изрази най-дълбоките чувства към вашата специална половинка. Разкрийте тайната на любовта с "Перла в мида".

Какво ли е чувството да отвориш мида с истинска перла, престояла години в тишина и усамотение в нея и да я докоснеш първи? Създайте неповторима емоция и я изживейте заедно, като отворите мидата и откриете скритата в нея перла! Вижте благодарността и изненадата в очите на любимата жена при отварянето на този необичаен подарък!

Загадъчността на подаръка се състои в това, че никой не знае какъв цвят ще бъде перлата в мидата... И всеки цвят има различно значение: любов, здраве, щастие, мъдрост или богатство. Основното в този необичаен подарък е вълнението и мистерията, която витае при отварянето на мидата и намирането на своята собствена перла с цвят според Вашия късмет и послание само за Вас.

Перлите са естествени скъпоценни камъни, пропити със силата на мистерията. Отворете Вашата мида и магията ще бъде освободена. Цветът на перлата в мидата, ще покаже какво да очаквате от живота следващата година.

 • Бяла перла: здраве,
 • Бежова: щастие,
 • Прасковена: любов,
 • Лавандулова: мъдрост,
 • Златна: богатство

Има една невероятна легенда: Когато първата капка дъжд паднала на повърхността на морето, от дълбините му се издигнала раковина. Тя отворила дланта си и капката дъжд потънала към дъното. В тъмнината на морето, под шумоленето на пясък и плиска на вълни, дъждовната капка се превърнала в нищо сравнимо: перла ...

Но приказката продължава: Прекрасна жена, излязла сякаш от дълбините на морето, ще получи най-бисерната мида и тя ще разкрие красотата си на единствено достойната да я притежава, любимата жена ... Човек може само да си представи това, което тя чувства, когато я получи!

Може да изберете цвета на опаковъчната кутия или да се доверите на нашия вкус!

Произход Китай.

magnifier