0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Перла в мида в комплект с колие и пръстен в кутия с лодка

14.90 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Комплектът съдържа:

 • Истинска перла в мида, запечатана в кутия.
 • Колие, в което се поставя перлата.
 • Пръстен с перла.
 • Книжка с легенда за образуването на първата перла.
 • Ножче за отваряне на мидата.
 • Ефектна опаковъчна кутия в няколко цвята.
 • Размер на кутията: 3.5 х 18 х 10 см.
 • На кутията ще намерите легенда кой цвят какво символизира и ще разберете какъв е Вашият късмет.
Тегло 0.30 кг
oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 141 Категория:

Перлите са естествени скъпоценни камъни, пропити със силата на мистерията. Отворете Вашата мида и магията ще бъде освободена.

 

Перлата в мида е един от най-известните и популярни подаръци за влюбени. Това е малък и деликатен предмет, който представлява символ на нежност, красота и любов. Символиката на Перлата на любовта се свързва също и с древния мит за Афродита и бога на любовта Ерос, които са били свързани с митичната сила на живите перли.

Хармонията отвътре

Подаръният комплект "Перла в мида" се отличава със своята красота и елегантност. Той е съставен от естествен материал, който се образува в меките тъкани на мидите. Истинската перла се оформя, след като в нея проникне чуждо тяло, например песъчинка. В резултат на този процес, се образуват слоеве от калциев карбонат, които създават кръгла или овална форма. Тъй като процесът на формиране на перлата е продължителен, тя е символ на способността на влюбените да преодоляват всякакви трудности и да създават нещо прекрасно.

Настроение и емоция

"Перлата в мида" е израз на едно по-нежно, чувствено и деликатно настроение към любовта. Тя може да бъде идеален подарък при различни поводи, като годишнина, рожден ден, лични празници или просто за удоволствие. Сувенирът "Перла в мида" включва колие, в което се поставя извадената от мидата перла и може да се носи като бижу или просто да се постави на видно място, за да напомня за нещо специално.

Символ на вечна любов

"Перлата в мида" е сувенир, който изразява вечната любов и преданост. Тя е известна също и със своята способност да подсилва самочувствието и интуицията на човека, което я прави още по-подходящ сувенир за влюбени души.

Сувенирът "Перла в мида" е истински класика и е отличен избор за всеки, който търси нещо значимо и специално за своя любим човек. Тя е не само символ на красота и нежност, но и на вътрешната сила на влюбените.

Какво ли е чувството да отвориш мида с истинска перла, престояла години в тишина и усамотение в нея и да я докоснеш първи? Създайте неповторима емоция и я изживейте заедно, като отворите мидата и откриете скритата в нея перла! Вижте благодарността и изненадата в очите на любимата жена при отварянето на този необичаен подарък!

Загадъчността на подаръка се състои в това, че никой не знае какъв цвят ще бъде перлата в мидата... И всеки цвят има различно значение: любов, здраве, щастие, мъдрост или богатство. Основното в този необичаен подарък е вълнението и мистерията, която витае при отварянето на мидата и намирането на своята собствена перла с цвят според Вашия късмет и послание само за Вас.

Перлите са естествени скъпоценни камъни, пропити със силата на мистерията. Отворете Вашата мида и магията ще бъде освободена. Цветът на перлата в мидата, ще покаже какво да очаквате от живота следващата година.

 • Бяла перла: здраве,
 • Бежова: щастие,
 • Прасковена: любов,
 • Лавандулова: мъдрост,
 • Златна: богатство

Има една невероятна легенда: Когато първата капка дъжд паднала на повърхността на морето, от дълбините му се издигнала раковина. Тя отворила дланта си и капката дъжд потънала към дъното. В тъмнината на морето, под шумоленето на пясък и плиска на вълни, дъждовната капка се превърнала в нищо сравнимо: перла ...

Но приказката продължава: Прекрасна жена, излязла сякаш от дълбините на морето, ще получи най-бисерната мида и тя ще разкрие красотата си на единствено достойната да я притежава, любимата жена ... Човек може само да си представи това, което тя чувства, когато я получи!

Може да изберете цвета на опаковъчната кутия или да се доверите на нашия вкус!

Произход Китай.

magnifier