0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Сребърна вода 330 млл

10.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Бутилка сребърна вода 330 млл

  • Високо концентрирана. Разрежда се преди употреба.
  • Спазвайте препоръчителната доза.
  • Съдържание: вода, сребърни йони (Ag 12-15mg/100ml).
  • В помощ срещу вируси, бактерии, инфекции и др.
Тегло 1.00 кг
Гаранция

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 108 Категория:

Сребърна вода

Сребърната вода е разтвор от сребърни частици в дестилирана вода. Този разтвор се приготвя чрез електролиза, при което сребърните частици се отделят от сребърен електрод и се разпръскват във водата. В производството не се използват никакви химикали. Това гарантира нейната хомогенност и отсъствие на вредни примеси. Произведена по този начин, сребърната вода притежава много висока степен на активност, благодарение на която можете да се възползвате от пълната сила на среброто.

Хората използват среброто от хилядолетия. Преди 6 000 години среброто се е използвало за медицински цели в Китай, древен Египет, Индия (в частност, най-широко в аюрведческата медицина). В днешно време, среброто и неговото действие се изследват от над 30 института по среброто в света и всяка година се докладва полезното му действие върху повече от 80 заболявания. Среброто няма токсична доза и е един от деветте елемента, от които е изградено човешкото тяло. Микроорганизмите не развиват устойчивост към среброто, което го прави незаменимо в борбата с огромния брой бактерии, развили резистентност (устойчивост) към антибиотиците, както и за хора с алергии към тях и към сулфонамидните препарати.

Среброто е мощен имуностимулатор – то увеличава количеството на имуноглобулина и лимфоцитите в кръвта. Стимулира дейността на кръвотворните органи, в следствие на което се увеличава броят на еритроцитите и се забавя тяхното утаяване. Увеличава се и процентното съдържание на хемоглобина. Доказано е, че под действието на сребърни йони загиват повече от 350 вида микроби, сред които: стафилококи; стрептококи; бактериите на дизентерията; коремния тиф; холера; легионелла; хепатит и др. Съвременната наука е категорична, че въздействието на среброто върху организма може да се сравни с придобиването на втора имунна система.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Веднъж дневно по 1 капачка сребърна вода, разтворена в чаша вода, половин час преди хранене. Сребърната вода може да бъде употребявана в комбинация с Медна вода, ако не се смесват в концентрираната си форма.

СЪДЪРЖАНИЕ

Вода, сребърни йони (Ag 12-15mg/100ml).

 ПОЛЗИ ОТ УПОТРЕБАТА НА СРЕБЪРНА ВОДА

АНТИМИКРОБНО ДЕЙСТВИЕ

Сребърната вода се използва за борба с бактерии, вируси и гъбички, поради своите антимикробни свойства.

ПОДПОМАГАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА

Някои хора вярват, че приемането на сребърна вода може да подпомогне имунната система и да помогне на организма в борбата с инфекции.

ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН ЕФЕКТ

Сребърната вода се счита за средство с противовъзпалителни свойства и може да бъде използвана за облекчаване на възпалителни състояния.

ПОДПОМАГАНЕ ЗДРАВЕТО НА КОЖАТА

Някои хора използват сребърна вода за локално нанасяне върху кожата за подпомагане на здравето й и борба с акне, екземи, псориазис и други кожни проблеми.

ПОДПОМАГАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Сребърната вода може да помогне за балансиране на бактериалната флора в червата и да предотврати растежа на вредни микроорганизми. Това води до подобрение на храносмилателния процес и намаляване на проблемите като възпаления, дисбаланс и диария.

ПОДПОМАГАНЕ НА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Сребърната вода може да бъде полезна при различни респираторни проблеми, като наслояване на бактерии и вируси в белите дробове, синузит и бронхит. Тя помага за премахването на вредните микроорганизми и успокоява възпалението в дихателната система.

ДОЗИРОВКА

Важно е да спазвате препоръчителната дозировка, указана от производителя или съобразно съветите на лекар. Не трябва да увеличавате дозата по собствена инициатива.

Не е медицинско изделие. За лечение се консултирайте със специалист.

magnifier