0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Вега тест

1900.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Вега тест

Ампули 9 лв / бр

12 месеца гаранция.

Произход: Испания.

Доставя се по поръчка.

Тегло 0.40 кг
Гаранция

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 65 Категория:

Вега тестът е метод, предлаган от алтернативната медицина за регистриране на различни дисбаланси в организма чрез измерване на електромагнитните импулси, които тялото излъчва. Това устройство използва принципа на биорезонанса, за да открие нежелани проблеми във вашата енергийна система. Вега тестът е създаден през 1978 г. от д-р Хелмут Шумел и се основава на предположението, че електромагнитните импулси, които тялото излъчва, могат да бъдат измерени и интерпретирани за различни цели. Тестът се извършва с помощта на електрогалваничен съпротивителен уред, който измерва електрическата проводимост на кожата на тялото. При провеждането на теста, се държи с една ръка на уреда, докато операторът артикулира въпроси или предмети на тялото му. Уредът регистрира промените в електрическото съпротивление и издава сигнал, който операторът тълкува.

Специално разработената софтуерна система превръща сигналите от тялото в четими за езика на уреда данни. Така можете да се получи информация за различни аспекти на здравето, като например нивото на енергията или замърсяването на организма. Твърди се, че Вега Тест може да открие алергии, токсини, бактерии, вируси и някои видове енергийни дисбаланси в организма. По този начин, Вега Тест може да помогне при поставянето на диагнози и избора на подходящо лечение.

С Вега Тест вие се превръщате във ваш собствен личен лекар. Открийте проблеми със здравето си още преди да се появят и вземете необходимите мерки, за да ги решите. Вие имате пълен контрол над своето здраве и можете да действате според нуждите си. Уредът Вега Тест е перфектното решение за всички вас, които се грижите за собственото си здраве и искате да го поддържате на оптимално ниво. С Вега Тест вие можете да наблюдавате своето здраве от комфорта на собствения си дом - бързо, прецизно и безопасно.

Въпреки че има своите привърженици, няма научно обосновани доказателства за точността на Вега теста. Той не е признат от медицинската общност и не се използва като стандартен метод за диагностициране и лечение в медицината.

За Вега теста, са необходими ампули (свидетели), които можете да си набавите от нас. Препоръчваме 100 бр за 100 различни алергена.

Не е медицинско изделие. За лечение следвайте съветите на лекуващия лекар.

magnifier