• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Партнер индукшън.

     479 антипаразитни и терапевтични програми. Допълнителни 3 775 програми.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 2037
     • Размери: 105х65х19 мм
     • Тегло: 112гр.
     • Честота на импулсите: 0 … 20000(+-)0,01Хц
     • Захранване: вградена акумулаторна батерия (тип Нокия BL-4B), 3.7V, 700mAh
     • Езици на менюто: руски, английски, немски, полски, български и италиански.
     • Работата с апарата се осъществява и с гласови команди.
     • 12 месеца гаранция за физически лица.
     Нов

     Биорезонансен терапевтичен апарат Партнер Индукшън

      

     Добавени са и 479 антипаразитни и терапевтични програми, които са включени в паметта на мини SD карта.

     Партнер индукшън може да се програмира допълнително, чрез програматора „Лайф командер“, който разполага с 3 775 програми и е възможно съставянето на собствена програма за индивидуална работа. Личните програми може да се записват в паметта на апарата или в самия апарат.

     Партнер Индукшън въздейства върху електромагнитните колебания и вибрации, свойствени за всички органи и системи в човешкото тяло. Процесите в организма се нормализират, хармонизират се и се възстановяват или се извършва ефективно антипаразитно лечение на хора от всякаква възраст. Това е сигурен и ефективен метод за лечение, без каквито и да било странични ефекти.

     Биорезонансната терапия има универсален спектър на прилагане, като успешно въздействие е постигано при: мигрена, хронични и остри процеси в лимфната система, сърдечно-съдови проблеми, панкреатит, кисти на различни органи, диабет при деца и възрастни, цистит, нефрит, белези, пред- и следоперативно лечение, вкл. в стоматологията, при хронични дегенеративни заболявания, ревматизъм, отслабване на имунната система, алергии, болки – вкл. от злокачествени образувания, отоци, нарушен сън, предразположение към инфекции при деца и много други.

     В апарата са вградени 71 програми и лечебни комплекса, и допълнителни 479 програми, записани на мини SD-карта. Съвместим е с програматор Лайф Командер, които позволява да се допълват индивидуални терапии с още над 3700 програми.

     Терапията с Партнер Индукшън въздейства на клетъчно ниво и на ниво органи или системи от органи. Апаратът дава възможност:

     • Да се провеждат целенасочени лечения на редица заболявания и на свързаните с тях синдроми.
     • Да се ускори извеждането от организма на възбудители (паразити) и на ендотоксини, на отпадни продукти от метаболизма на патогените.
     • Да се неутрализират патологии от геопатогенни зони, електромагнитен смог, радиационни или химични въздействия и др.

     Апаратът разполага с допълнителен излъчвател – външен индуктор във вид на колие, който дава много по-разширени възможности за извършване на терапиите. По-голямото му въздействащо поле увеличава силата на излъчването и повишава ефективността от терапията. Индукторът е гъвкав и може да се прилага към всяка част от тялото, която се нуждае от процедура.

     Партнер Индукшън е подходящ за ползване в различни видове кабинети и центрове и за извънкабинетна индивидуална работа. Терапията с него е особено ефективна, когато оздравителен ефект не може да се постигне с традиционните методи или лечението изисква много време и средства.

     Противопоказания: Бременност в първите три месеца; Деца до 1 година (под наблюдение на лекар използването е допустимо); при вграден пейсмейкър; при трансплантирани органи; епилепсия и гърчове (в момент на пристъп); състояния на остра психична възбуденост или опиянение.

     Не можем да правим никакви твърдения относно честотите. Използването на уреда не изключва консултация с лекар и спазване предписанията на официалната медицина.

      

      
   • Newsletter