• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Тибетска пееща купа

     Жителите на Югоизточна Азия винаги са били в състояние да настроят Вселената по положителен начин, използвайки пеещите купи на Тибет. Тези инструменти, които приличат на прибори от благородни метали, издават невероятни звуци при най-лекото докосване - те наистина пеят, украсявайки мелодията с много нюанси. Преди три хиляди години уникалните музикални купи са измислени от древните майстори в района на Хималаите, но с течение на времето те стават широко разпространени в Индия, Япония и Непал.

     Тибетската пееща купа Jambati е уникален  музикален инструмент, който се използва за физическо и духовно изцеление. Ръчно кованите тибетски пеещи купи Jambati са широко ценени сред адептите. В традиционната източна медицина Тибетските пеещи купи Jambati се използват за лечение на аурата и чакрите и за синхронизиране на дясното и лявото полукълбо. Звукът и вибрациите на пеещата купа нормализират вътрешната енергия, бързо създавайки усещане за спокойствие и дълбока релаксация. Поради това им свойство, пеещите купи се използват от голям брой практикуващи медитация за почивка и релаксация, както и по време на медитация. Древеният музикален инструмент помага да се отпуснете и да се концентрирате възможно най-много. Звукът, който той издава в процеса, наистина прилича на пеене и възстановява силата, енергията, вдъхновението.

     Лечебните звуци на Тибетските пеещи купи помагат ефективно в борбата с безсънието, повишават креативността, жизнеността, хармонизират дихателния процес и помагат при различни психосоматични заболявания в резултат на нарушение на емоционалния баланс. Също така, Тибетските пеещи купи се използват за прочистване на пространството и предметите от негативна енергия, подобряват свойствата на минералите.

     Различните тоналности от контакта със стените влияят на съзнанието по различен начин. Цената на пееща купа варира в зависимост от сплавта, диаметъра, дизайна и други характеристики. Това е мощен инструмент за работа върху собственото ви психическо състояние. Освен това има благоприятен ефект върху физическото здраве, облекчава стреса, нормализира съня и кръвното налягане.

     Стените на Тибетските пеещи купи могат да бъдат боядисани цветовете на чакрите и да имат изобразени специфични тибетски мантри. Изработени са от най-добрите майстори в Непал.

     Античната тибетска купа, предлагана в нашия магазин, със сигурност е колекционерски артикул от нашата гама от продукти.

     Пълният комплект Тибетска пееща купа се състои от дървен ударник (чукче) със или без кожено покритие. Предлагаме и изработена възглавница, която допълва комплекта. Нашата Тибетска пееща купа се предлага в разнообразие от цветове и дизайн, според нуждите и изискванията на нашите клиенти.

     Компанията производител на Тибетски пеещи купи използва метална сплав, комбинация от различни метали - мед, цинк, сребро, злато, сребро и титан. Нашият продукт се предлага в различни размери в зависимост от теглото на купата. Имаме богата колекция от Тибетски пеещи купи, които са с рамери от 10 до 15 см.

     Ние предлагааме два вида купи - ръчно изработени метални пеещи купи Jambati, които са известни още като ръчно чукани купи, и машинно направени пеещи купи. Вторите са оцветени в цвета на чакрите и са изпъстрени с мантри и тибетски символи. Всички видове купи се използват за лечебни цели и звукова терапия.

     В исторически план пеещите купи се произвеждат в цяла Азия. Днес те се произвеждат в Непал, Индия, Япония, Китай и Корея. Най-известните видове са от района на Хималаите и понякога се наричат ​​хималайски пеещи купи.

     В нашия онлайн магазин пеещите купи могат да бъдат закупени с доставка до всеки български регион.

   • Newsletter