0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Тибетска пееща купа Om Mani за звукова терапия и медитация Безплатна доставка

от: 100.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Тибетска пееща купа Om Mani за звукова терапия и медитация

  • Чукче от палисандрово дърво с кожа.
  • Размер на чукчето за 13 см Тибетска купа
  • Диаметър: 2,5 см
  • Дължина: 12,5 см
  • Тегло: 55 грама ± 5 грама
  • Цвят на купата: Кафяв античен

Този продукт е с безплатна доставка. Начисленият в количката транспорт се поема от сайта.

Размер

11 см, 12 см, 13 см, 15 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тибетска пееща купа Om Mani за звукова терапия и медитация Безплатна доставка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 15177 Категория:

Специална тибетска пееща купа с окото на Буда на външното дъно и символът на Ваджра отвън (абсолютното и неразрушимо битие в противовес на илюзорната представа за действителността), както и символ на тибетски безкраен възел, гравиран вътре заедно с мантри. Първо, обикновените пеещи купи се почистват със смес от багрила и пепел от дърва за огрев след това се рисуват и изписват. След това се държат в специална контролирана среда и се гравират, оформя се цялостния дизайн.
Предлага се с красива възглавница от тибетски плат с произволен цвят и дървен чук от палисандрово дърво с кожа.

 

Тибетската пееща купа - мистерия, звук и терапевтична сила

Тибетската пееща купа е инструмент с дълга история, използван от древните азиатски цивилизации, като мощно средство за медитация, релаксация и терапия. Уникалната Тибетска пееща купа Om Mani се отличава с чист и уникален звук, който се получава, когато се потърка чукчето по ръба на купата.

Произходът на Тибетските пеещи купи се свързва с древената тибетска техника на звуково лечение. Тя се развива още от древността и е тясно свързана със специфично религиозно и духовно възприятие.

Кунга Ринпоче, тибетски монах и учител, завършил Философия и религия, споделя в интервю:

"Тибетската пееща купа е много по-сложен инструмент, отколкото изглежда. Това е инструмент на звука, светлината и силата. Звукът, произвеждан от купата, е не само едно прекрасно изживяване за сетивата, но и оказва терапевтичен ефект върху физическото и психическото ни състояние."

Тибетската пееща купа Om Mani се изработва от специална смес метали. Когато се удари с чукчето, се създава вибрация, която предизвиква изключително богат и специфичен звук. Този звук, считан за свещен и мистериозен, има свойството да ни носи в света на вътрешното спокойствие.

Изследванията показват, че Тибетските пеещи купи имат релаксиращ и медитативен ефект, който помага за постигане на вътрешна хармония и баланс. Счита се, че звукът "изчиства" енергийни блокажи и стимулира естественото течение на енергията в нашето тяло и нашата съзнателност.

Терапията с Тибетска пееща купа се използва за лечение на физически, психически и емоционални проблеми. Звукът, произведен от купата, може да  помогне за освобождаване от напрежение, стрес и тревожност. Той също така може да подкрепи медитацията, да усили възприятието и да разкрие вътрешната реалност.

Мнозина използват тибетски пеещи купи като инструмент за курсове по медитация, релаксация, терапия и духовно развитие. Тези купи създават уникална атмосфера от хармония и спокойствие, която се осъществява чрез вибрациите и звуците, произведени от тях.

Тибетската пееща купа е вече известна в западното общество и все повече хора откриват терапевтичните й качества и я приемат като средство за духовен растеж и самопознание. Нашата естествена връзка със старите и мъдри техники на изцеляване може да ни помогне да сме по-балансирани и хармонични със себе си и околната среда. Тибетските пеещи купи са такова средство, което ни връща към връзката с мощта на звука и усещането за мистерия и спокойствие.

magnifier