• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Детоксикатор B 01, Изчиства тялото от токсини.

     Детоксикатор

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: B 01

     Комплектът съдържа:

     1. Детоксикатор
     2. Електрод за детоксикация
     3. Гривна - за затваряне на веригата
     4. Колан за инфрачервена топлина
     5. Масажни електроди
     6. Кабел

     Характеристики:

     1. Пет програми за изчистване
     2. Графика за следене на процеса
     3. Отчитане на времето за детоксикация
     4. Отчитане стойностите за интензивността на детоксикацията
     5. Масаж с токови импулси посредством два масажни електрода
     6. Възможност за масаж с масажни чехли

     24 месеца гаранция за физически лица.

     Произход: Китай

     За консултации и поръчки, тел. 0899 973 924.

     Нобеловата награда: Откриването на каналите на Клетъчната мембрана

     Безспорно, поради начина на живот днес, начина на хранене, състоянието на въздуха, качеството на водата и храната, поради безкрайния стрес и борба за оцеляване, здравето на хората е силно застрашено. Предварителната профилактика, редовната детоксикация, спорт и повече движение, придобиват все по-голямо начение.

     Свързвайки науката с живота и опирайки се на голямо научно откритие е създаден апарат детоксикатор, за удобна работа, както в Спа центрове, клиники, центрове за здраве или красота, така и у дома. През 2003 година двама американски учени Питър Агре и Родерик Маккинън получават Нобелова награда по химия за големия им принос към изследването на каналите в клетъчната мембрана. Селекционният комитет потвърдил: "Можем да видим йоните да плуват през канали, които могат да се затварят или отварят от различни сигнали в клетките.” Откритието на двамата учени изяснило как йоните на водата се транспортират вън и вътре в клетките на тялото. Откритието на Агре и Маккинън, макар и сравнително ново, е с изключително приложно значение и отваря вратата към цяла серия нови изследвания в областта на биомеханиката, физиологията и генетиката. Питър Агре е професор по биохимия и медицина в Джон Хопкинс университет по медицина в Балтимор, САЩ. Родерик Маккинън е професор по молекулярна неврология и биофизика в Рокфелеровия университет в Ню Йорк, САЩ.

     Натрупването на токсини, неизбежно води до заболяване. Токсините се натрупват в клетките и пречат на нормалната им работа, затрудняват естествените процеси на хранене, чистене, размножаване. Това води до тяхната смърт или до промени в състоянието им. Когато клетките не работят правилно, разстройват работата на съответния орган, той пък натоварва другите органи в системата и тя може да откаже да функционира. По тази причина, всяко лечение започва с детоксикация. Чрез детоксикацията се помога на тялото да излезе от стреса в който живее, като се освободи от това, което му пречи да изпълнява функциите си. Токсините се извличат със спа процедура от тялото с помощта на детоксикатор бързо и ефективно по естествен и неболезнен, дори приятен начин.

     Модерната цивилизация ни дава възможност за развитие и материално благополучие, но в същото време причинява различни и дори нови, непознати заболявания. Все по-разпространени са сърдечно-съдовите и онкологични заболявания, инсулти, инфаркти, диабет. Възрастовата граница в много случаи е силно занижена, броят на децата с аутизъм се увеличава. 

     Сега е създаден революционен апарат за семейна грижа за здравето.

     Детоксикаторът комбинира научната концепция на водните канали в клетъчните мембрани, което откритие печели Нобелова награда по химия и добрата практика на грижа за здравето. Детоксикаторът превръща обикновената вода в лечебна и помага на тялото да се изчисти. 

     Във всички клетъчни биохимични процеси участват широко електроните и йоните. В процеса на метаболизма, всички органи произвеждат биологичен ток, например сърдечен ток, мозъчен ток, мускулен ток. Всеки орган си има свое напрежение. Сърдечното напрежение е 90mV, мозъчното - 60mV. Тъй като тялото ни е проводник, биоелектричеството е като река, която тече от мозъка до всички части на тялото. В него има 12 канала. А системата от канали е система за циркулиране на енергия, различна от останалите системи. Това е първата система за циркулиране на електричество. Когато човек се разболее, неговият биоток се разстройва и  за различните болести има различни отклонения. Болните клетки вибрират с честота, която не съответства на тази на здравите клетки, и нарушават естественото трептене на клетката, както и поляритета й.

     Клетките, които са небалансирани, затрудняват функциите на тялото и лечението му, като задържат тежки метали, отпадъци, паразити и други токсини. Когато клетките са изцяло заредени електрически, те съдържат повече кислород и са в състояние да запазват електричния баланс, което води до усещане за здраве, жизнена енергия и виталност. Това помага на тялото да се справя със заболяванията само. Процедурите, които правим с многофункционалният йонно-почистващ детоксикиращ апарат, повишават значително кислородните нива в организма.

     Снимките показват промените в кръвта след детоксикация. Направени са по метода на Микроклетъчна тестова система.

     Детоксикацията на тялото е процес, който може да протече с различни средства. До скоро се използваха  само утвърдените, в продължение на много години методи на изчистване и лечение на тялото с билки. Не всички билкари, може би, са разбирали тайната на детоксикацията и лечението с  растения, но се опирали на опита на тези преди тях. Науката вече разкрива една по една забулените от незнание тайни. Лечебната вибрация на всяка билка възстановява естествената природна вибрация на органа, за който е преднаначена.  Приготвената запарка с вода приема вибрацията на билката, с която се приготвя и не само помага на болното място да се самовъзстанови, но облекчава работата на свързаните в система други органи. Изкусните билкари, се опрели на своя и на опита на тези преди тях и започнали да създават комбинации от билки, които да възстановяват системите в човешкото тяло. България е страната с най-много билки в света - огромно природно богатство за цялата ни нация. Научните постижения днес доказват правотата на това виждане за възприемане на малкото, като част от голямото.

     Липсата на билки в други райони на света, накарала хората да търсят други начини за лечение с енергия и лечебна вибрация. Така открили хомеопатията.

     Бързото развитие на химията, фармацефтиката, индустрията и стремежът към търсене на също толкова ефикасно, но водещо до по-бързи резултати въдействие довели до ново решение – възстановяване с химически средства. Съдадени били първите лекатства – сиропи, таблетки, кремове, гелове, в цветни, привлекателни опаковки, рекламни обещания и т.н. Днес вече за никого не е тайна, че химията е приятел, но и враг. Не може да бъдат отречени напълно и завинаги постиженията на медицината и фармацията. Но не бива да се отричат и алтернативните методи, които имат своето място в профилактиката и личната помощ преди посещението в лекарския кабинет.

     Това е и предимството на работата с детоксикатор – профилактика, за да се избегнат здравословни проблеми и кризи; помощ при лабилни състояния и първи признаци на болест, преди да са настъпили необратими процеси; първоначална, лична помощ, за да се създадат условия за ефективно лечение с други средства. И най-голямото предимство – силно и безвредно детоксикиращо въздействие за по-бързи резултати.

     Как работи йонният детоксикатор и какво е неговото предназначение? Детоксикаторът работи с електричество, регулира алкално-киселинния и възстановява енергийния баланс, увеличава кислородните нива в клектките. Снабдявайки клетките с енергия и кислород, той им създава най-добри условия да се хранят, почистват и размножават. 

     Наслаждавайте се на СПА удоволствието!

     Детоксикаторът може да подобри следните симптоми:

     Подпомага и възстановява енергията на тялото, чрез елиминиране на химикалите, поети във формата на лекарства, замърсяването на околната среда и храните (особено преработените храни и меса);

     • Отстранява шлаките и клетъчните отпадъци, които могат да доведат до здравословни проблеми;
     • Помага за деактивирането на вируси, бактерии, инфекции и гъбички, кожни проблеми;
     • Спомага за намаляване на теглото;
     • Намалява главоболието;
     • Бавно и нежно подобрява гъвкавостта на тялото;
     • Подмладява и дава енергия на цялото тяло;
     • Повишава хранителната абсорбция;
     • Отстранява тежките метали;
     • Увеличава жизнената енергия;
     • Намалява времето на възстановяване след болести;
     • Увеличава кислорода в човешкото тяло;
     • Облекчава болките и напрежението;
     • Подобрява съня и намалява нивото на стреса;
     • Редуцира възпаленията и нежеланото задържане на течности;
     • Помага за баланса на имунната система.

     Йонната детоксикация не може да замести лечението, предписано от традиционната медицина. Йонната детоксикация не отменя предписанията за диетично хранене и нормите за здравословен начин на живот. Детоксикацията е средство за профилактика с лечебен ефект. Подобренията и излекуването от болести, за които споделят клиенти е най-добрата реклама.

     Пациенти и практикуващи този начин на детоксикация не винаги споделят своите постижения, но някои от тях съобщават за много положителни ефекти от използването й. Те включват:    

     • Подобрено движение на ставите,
     • Излекувани алергии, псориазис, подагра,
     • Освобождаване от ставните болки при артрит и подагра,
     • Подобряване на съня,
     • Общо успокоение след стрес,
     • Повишена  енергия и много други.

     Масажната функция на детоксикатора се осъществява от два масажни електрода. Поставят се на места, където има дискомфорт, схващане или болка. Масажът отпушва запушени енергийни канали, по които енергията не може да протича по естествения си път и да достига до клетките, за да вършат те своята работа - да се хранят, чистят, размножават. Детоксикаторът регулира силата на масажа, според индивидуалният праг на чувствителност и редува автоматично няколко вида масаж в различно темпо. 

     Масажът може да се осъществява по желание с масажни чехли, които въздействат на цялото стъпало и всички акупунктурни точки едновременно.

      

     Инфрачервената терапия е вид светлинна и топлинна терапия и работи за засилването на здравето чрез:

     • Подобряването на микроциркуацията чрез създаването на вибриращ ефект на молекулярно ниво, което е полезно от биологическа гледна точка.
     • Увеличаването на доставянето на кислород и хранителни вещества от кръвните клетки до меките тъкани.
     • Подобряването на функцията на белите кръвни телца, като по този начин се увеличава имунитета и елиминирането на чужди патогени и на клетъчни отпадъчни вещества.
     • Отстраняването на натрупани токсини и подобряването на лимфната циркулация, които често са корена на много здравни проблеми. Натрупването на токсини в здраво тяло може да блокира нормалното кръвообращение и да понижи клетъчната енергия. Когато инфрачервената терапия се приложи, водните молекули, които капсулират токсините, се нагряват и започват да вибрират. Тази вибрация намалява йонните връзки на атомите, които придържат молекулите на водата. Когато водните молекули се разпадат, капсулираните газове и други токсини се освобождават и тялото се обновява и се подмладява.
     • Спомага регенерирането и бързото оздравяване.
     • Увеличава метаболизма между кръвта и тъканите.
     • Стимулира хипоталамуса, който контролира биологични процеси като сън, настроение, усещане за болка и кръвно налягане.

     С малки дози инфрачервена енергия няма риск от изгарянето на телесни клетки. Инфрачервената терапия е с доказан положителен ефект при:

     • Артрит
     • Мускулни болки и спазми
     • Раменни и ставни схващания
     • Синдром на Рейнолд и др.
     • Инфрачервената терапия също така подпомага процеса на загуба на тегло, растежа на нова коса, подобрява имунната система и общото здраве.
     • Инфрачервената терапия следва холистичния принцип на лекуване. Не само лекува симптома, но и подобрява цялостната функция на тялото.

     По време на 30 минутната спа процедура във водата се наблюдава характерно оцветяване. По него може да се проследи реда, по който се включват органите в изчистването. Една част от оцветяването на водата е ефект от взаимодействието на електрода със солената вода и протичането на ток през нея. При достатъчно дълъг опит в работата с апарата и наблюдения върху голям брой процедури, се откриват различия и отклонения в оцветяването на водата при различните хора. Възможно е да преобладава един вид оцветяване, да преобладава пяна или бели частици, засилен мирис на химикали или други особености. Всичко зависи от индивидуалното състояние. По-важното е какво стои зад видимото във ваната, а именно работата на милионите положителни и отрицателни йони, които навлизат в тялото и чрез кръвта достигат до всеки орган и клетка, предизвикват процес на алкализация и детоксикация, отпускане от стреса и почивка.
     Процедурите се повтарят през два – три дни, когато предивиканият процес на детоксикация постепенно затихне. Процесът на активно чистене започва отново след направената пауза. Един курс на изчистване е 15 процедури за около месец – два. За 40 дни в клетката се въвежда нова информация. Това е и приблизителното време на курса по детоксикация. Целта е да се помогне на тялото за около 40 дни да се възстанови и възобнови.

      

      

     Приятна работа!

      

     Производител: Китай, Вносител: Импулс 777 ЕООД

   • Newsletter