0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Бутилка за водородна вода

139.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Бутилка за водородна вода

Произвежда вода, обогатена с водород, предназначена за директна употреба. Уредът е изработен от екологично чисти, безопасни, нетоксични материали. Изработена от безвредна пластмаса Tritan.

 • Захранване: USB кабел
 • Контакт за електрическата мрежа 220 V
 • Изходна мощност: 18V = 1.0 A
 • Мощност 5 W
 • Обем: 500 ml
 • Време за зареждане на водата: 3 Минути
 • Потенциал: -600-0 mV
 • Концентрация на водород: >600 PPb
 • Време за зареждане на батерията: 1 h
 • Тегло 320 g
 • Размери 70х270 мм
 • Многоцветна светлина.

За почистване използвайте бял оцет или хранителен клас лимонена киселина.

Комплектът включва

Бутилка, USB кабел, адаптер за електрическата мрежа.

24 месеца гаранция

Произход: Китай

 

 

Тегло 0.35 кг
Гаранция

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 82 Категория:

БУТИЛКА ЗА ВОДОРОДНА ВОДА

ОСВЕЖЕТЕ СЕ С ВОДОРОДНА ВОДА ЗА ЗДРАВЕ И ЕНЕРГИЯ

Представете си усещането за максимална енергия и бодрост през целия ден. Сега може да го постигнете с лекота с Бутилка за производство на водородна вода. Превърнете здравето си в приоритет сега. Опитайте водородна вода и усетете разликата. Направете първия стъпки към по-здрав и енергичен живот. Бутилката за водородна вода предоставя качество и наука, които ви дават смелостта да се различавате. Сипете една порция живот и енергия във вашето ежедневие. Включете водородната вода в живота си днес.

характеристика на водородната вода

Молекулата на водорода (Н2) - е безопасен, естествен антиоксидант, селективно неутрализиращ свободните радикали, които са причина за повечето заболявания и преждевременното стареене. Обогатената с водород вода има отрицателен ORP, което означава, че тя притежава свободни електрони, които може да отдаде, т.е. е редуктор и има антиоксидантни свойства. Консумацията й подпомага неутрализирането на окислителните процеси в организма, като дава допълнителна енергия на организма.  Водородът е мощен антиоксидант, спомагащ за премахването на вредните свободни радикали, които ускоряват стареенето и деформирането на клетките. Молекулярният водород може да противодейства на възпалението и оксидативния стрес. Оказва благоприятен ефект при редица болести и може да се ползва превантивно, като средство против стареене на клетките. Водородът има противовъзпалително и детоксикиращо действие, облекчава ставните неразположения, забавя стареенето и намалява лошия холестерол, подобрява имунитета и изхвърлянето на токсини, има прочистващ ефект върху червата.

Водородната вода може да помогне и за подобряване на настроението и психическото състояние. Някои изследвания показват, че водородът може да има антидепресантно действие и да намали стреса и тревожността. Водородната вода е в състояние и допълнително да подобри и физическите функции на организма, като усилване на имунната система, улесняване на храносмилането и подпомагане на хидратацията на кожата.

Поради клъстерната си структура, наситената с водород вода е изключително подходяща за козметични цели и увеличава ефективността на всички кремове, маски и др., забавя стареенето на клетките и разтваря мазнините. Водородната вода е идеална за използване от хора от всички възрасти.

Водата, обогатена с водород има широк спектър на приложение: за употреба, като питейна вода за възстановяване на организма след заболяване, за подпомагане на оздравителните процеси в тялото, като превантивна мярка, за осигуряване на чиста и здравословна, без примеси питейна вода.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА на водородната вода

АНТИОКСИДАНТНО ДЕЙСТВИЕ

Водородът - най-силният антиоксидант в природата  помога в защитата от свободните радикали и оксидантния стрес.

ЕНЕРГИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Специално формулираната ни водородна вода подпомага енергийния метаболизъм и бързото възстановяване след тренировки.

ЗА СИЯЙНА КОЖА

Водородната вода може да подобри здравето и външния вид на кожата ви, като я направи по-млада и сияйна.

ЗА ЗДРАВЕ НА СЪРЦЕТО И МОЗЪКА

Научните изследвания показват, че водородната вода подпомага здравето на сърцето и мозъка.

характеристики на Бутилката за водородна вода

Бутилката за водородна вода е специално проектирана с предназначение да произвежда и съхранява вода, обогатена с молекуларен водород (H2). Обикновената вода се превръща във водородна вода, която има различни потенциални ползи за здравето. Бутилката за водородна вода е иновативен продукт, който може да предложи висока концентрация на водородни молекули във водата.. Този водород е мощен антиоксидант и има множество ползи за здравето. Компактният размер и вградената батерия правят лесно получаването на вода, обогатена с водород, на всяко място и по всяко време. Можете да вземете бутилката за водородна вода с вас, за да работите или да пътувате и да се възползвате от предимствата и полезните свойства на водорода във водата през целия ден.

Бутилката за водородна вода има малък филтър, който произвежда водород, пречиства водата като абсорбира тежките метали, премахва хлора, а също и подобрява вкуса на водата. Само за 3 минути превръщате обикновената вода в полезна и здравословна. За да се насладите на всички предимства на водородната вода, е важно да я консумирате редовно и в правилните количества. Бутилката за водородна вода предлага удобен начин да я вземете със себе си навсякъде и да се насладите на ползите й по всяко време на деня.

Начин на употреба на бутилката за водородна вода

 • Напълнете бутилката с питейна вода. Внимание. Да не се използват газирани течности, или течности с температура над 80 градуса по целзий.
 • Стартиране. Докоснете бутона за включване и задръжте за около 3 секунди, докато се чуе звук “бийп, бийп“. За получаване на равномерна електролиза, по време на работа на уреда може да го разклащате. В края на цикъла отново се чува звук “бийп, бийп“. Когато светодиодът спре да мига това означава че процесът е приключил. След това  захранването ще се изключи автоматично.
 • Изключване на процеса. По време на работа, за да прекъснете процеса или да изключите захранването, докоснете и задръжте старт бутона за 3 секунди. Захранването ще се изключи автоматично.
 • Зареждане. Батерията се зарежда за 2 до 3 часа.  Когато свържете зарядното устройство с уреда, ако червеният свето диод мига, това означава че батерията се зарежда. Когато червеният свето диод спре да мига, това означава, че батерията е заредена.
 • Рутинна поддръжка. След всяка употреба, изплакнете електрода с вода за да удължите живота на работа на устройството. По време на рутинната поддръжка е допустимо да се използва и лимонена киселина за почистване на електрода. За да постигнете по добро почистване на съда, сложете 25гр. Лимонена киселина в 500 мл топла вода и напълнете бутилката за около 20-30 минути. След това изплакнете обилно с чиста вода.

Как да съхраняваме водородната вода

За да се удължат качествата на водородната вода, тя трябва да бъде затворена/запечатана в съд и да се съхранява в хладилник. Препоръчително е водата да се пие възможно най-скоро след зареждането. Продукта да не се потапя целият във вода. Да се избягва излагането на пряка слънчева светлина Да не се излага продукта на температура под 0 градуса по целзий.

Преди да ги изпратим на клиентите, тестваме продуктите. Бутилката за водородна вода не е медицинско изделие. За лечение се консултирайте с медицинско лице.

magnifier