0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Кана за водородна вода Биогенис

305.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Предимства:

 • Кана 2 л. с размери: 120 х 205 х 250 мм
 • Сменяем дълготраен филтър, абсорбира остатъчния хлор във водата
 • Ниска консумация на енергия, висока ефективност
 • Високо ниво на обогатяване  с молекулярен водород до 1200 ppb
 • Йонизатор на вода – обогатява водата с отрицателни водородни йони
 • Чувствителни бутони и автоматично самопочистване
 • Електролиза с висока мощност, ниска консумация на енергия
 • Захранване DC 12V
 • Мощност 15W
Тегло 1.00 кг
Гаранция

oldid

oldurlbg

oldurlen

oldurlel

oldurlro

Код: 214 Категория:

Кана за водородна вода

Кана за водородна вода с функция Циклон привлича все повече внимание в редица области на здравето и фитнеса поради своите потенциални ползи за организма. Водородната вода е богата на молекулярен водород, който е мощен антиоксидант със способността да намали свободните радикали в организма и да повиши оксидативния стрес. Когато се консумира, водородът се абсорбира бързо и лесно от клетките и органите в тялото, което му позволява да изпълнява своите полезни функции.

Една от основните причини за приемането на водородна вода е подобряването на общия енергиен метаболизъм в тялото. Водородът играе важна роля в превръщането на храни в енергия чрез процеса на оксидация. Като резултат, приемането на водородна вода може да повиши енергийните нива и устойчивостта на организма, което е особено полезно за спортисти и фитнес ентусиасти.

Освен това, водородната вода може да има противовъзпалителни свойства, които помагат при редица здравословни състояния. Това е възможно поради способността на водорода да регулира производството на възпалителни медиатори в организма, като същевременно намалява възпалението. Така водата може да се използва като допълнителен метод за облекчаване на болка и намаляване на възпалителни процеси, свързани с хронични заболявания като артрит, астма и хронична умора.

Водородната вода също така може да има положителен ефект върху имунната система. Молекулярният водород въздейства благоприятно върху функционирането на имунната система, като може да подобри производството на имунологични клетки и да регулира имунния отговор на организма. Това го прави полезен при подобряването на имунитета и издръжливостта на организма срещу инфекции и болести.

Други потенциални ползи от употребата на водородна вода могат да включват подобрена хидратация на клетките, намаляване на оксидативния стрес, подобряване на храносмилането и предотвратяване на преждевременно стареене.

В заключение, Каната за водородна вода с функция Циклон може да предостави множество ползи за здравето, като подобряване на енергийния метаболизъм, регулиране на възпалителните процеси, повишаване на имунитета и подобряване на хидратацията на клетките. Въпреки това, преди да започнете да употребявате водородна вода, е важно да се консултирате със специалист или лекар, за да се уверите, че това е подходящо за вас и не взаимодейства с текущи медицински състояния или лекарствени терапии.

Каната за водородна вода се отличава със значителни ползи за здравето. Тя филтрира, алкализира и преструктурира питейната вода. Работи като филтрира водата със сменяемия калциево-сулфитен филтър, премахващ хлора, флуора и варовичните съединения. Следващата стъпка е обогатяването на водата с молекулярен водород, по най-новата японска технология. Новата променена вода:

 • Има добавени атоми водород, извеждащи вредните свободни радикали от тялото. Това може да намали възпалението, да подобри функционирането на имунната система и да предпази органите от оксидативна повреда.
 • Има -300 ppm (окислително редукционен потенциал). Този индекс показва, че водата има добър потенциал да премахне токсичните киселинни съединения от организма.
 • Е силен антиоксидант. Подобрява работата на черния дроб, бъбреците и другите органи, отговорни за изхвърлянето на отпадъци от тялото.
 • Хидратира организма и регулира баланса на електролитите в тялото., което дава по-добър тонус и повече енергия.  Тя може да помогне за увеличаване на концентрацията и фокуса.
 • Има благотворно действие върху кожата, като я предпазва от преждевременно стареене и изсушаване. Тя подхранва кожата отвътре и може да предпази от повреди, причинени от оксидативен стрес.
 • Неутрализира вредните последици при злоупотреба с алкохол и нездравословни храни.
 • Помага да се преодолее стреса и да се намали умората.
 • Предпазва от заболявания.

Каната за водородна вода не е медицинско изделие. За лечение се консултирайте с лекуващия лекар.

magnifier