0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924
SALE 13%

Специална гравирана антична тибетска пееща купа М1 за звукова терапия

от: 100.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Специална гравирана антична тибетска пееща купа М1 

  • Размер на чукчето
  • Диаметър: 2,5 см
  • Дължина: 12,5 см за 13 см Тибетска купа
  • Тегло: 55 грама ± 5 грама
  • Размер на възглавницата според размера на купата.
  • Цвят на Тибетската купа: Античен

 

Размер

11 см, 12 см, 13 см, 15 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Специална гравирана антична тибетска пееща купа М1 за звукова терапия“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 15233 Категория:

Специална гравирана антична тибетска пееща купа М1 - мистерия, звук и терапевтична сила

 

Тибетските пеещи купи са инструмент с дълга история, използван от древните азиатски цивилизации, като мощно средство за медитация, релаксация и терапия. Уникална тибетска пееща купа М1 се отличава с чист и хипнотичен звук, който се получава, когато се потърка чукчето по ръба й.

Произходът на Тибетските пеещи купи се свързва с древната тибетска практика на звуково лечение, развивана още от древността и тясно свързана със специфично религиозно и духовно възприятие.

Кунга Ринпоче, тибетски монах и учител, завършил Философия и религия, споделя в интервю:

"Тибетската пееща купа е много по-сложен инструмент, отколкото изглежда. Това е инструмент на звука, светлината и силата. Звукът, произвеждан от купата, е не само едно прекрасно изживяване за сетивата, но и оказва терапевтичен ефект върху физическото и психическото ни състояние."

Тибетската пееща купа М1 е изработена от специална смес от метали. Когато се удари с чукчето, се създава вибрация, която предизвиква изключително богат и специфичен звук. Този звук, считан за свещен и мистериозен, има свойството да пренася в света на вътрешното спокойствие.

Изследванията показват, че тибетските пеещи купи имат релаксиращ и медитативен ефект, който помага за постигане на вътрешна хармония и баланс. Счита се, че звукът "изчиства" енергийни блокажи и стимулира естественото течение на енергията в нашето тяло и нашата съзнателност.

Терапията с тибетска пееща купа се използва за лечение на физически, психически и емоционални проблеми. Звукът, произведен от купата, може да помогне за освобождаване от напрежение, стрес и тревожност. Той също така може да подкрепи медитацията, да усили възприятието и да разкрие вътрешната реалност.

Мнозина използват Тибетските пеещи купи като инструмент за курсове по медитация, релаксация, терапия и духовно развитие. Тези купи създават уникална атмосфера от хармония и спокойствие, която се осъществява чрез вибрациите и звуците, произведени от тях.

Тибетската пееща купа е вече известна в западното общество и все повече хора откриват терапевтичните й качества и я приемат като средство за духовен растеж и самопознание. Нашата естествена връзка със старите и мъдри техники на изцеляване може да ни помогне за балансирането и хармонизирането ни с околната среда. Тибетската пееща купа е едно такова средство, което ни връща към връзката с мощта на звука и усещането за мистерия и спокойствие.

Специална пееща купа М 1 с тибетска мантра

Вътрешното дъно на Тибетската пееща купа М1 има сложна и детайлна ръчна резба на мантрата Ом, докато външното тяло е гравирано с енргийните символи на Астхамандала (на просветления ум).

Процесът на ецване включва леки разредени багрила, които се използват за рязане на металната повърхност, за да се създаде дизайн върху метала. Първо, обикновените пеещи купи се почистват. След това се изписват и рисуват със смес от багрила и пепел от дърва за огрев. След това се държат в специална контролирана среда и се гравират. Така се оформя цялостния дизайн и това отнема много време.

Предлага се в комплект с възглавничка от тибетски плат с произволен цвят и ръчно изработен чук от палисандрово дърво с кожа.

 

magnifier