0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Антична тибетска пееща купа Розета Безплатна доставка

от: 100.00 лв.

Бърза поръчка на 0899 973 924
Безплатна доставка над 160 лв.
Разрешен преглед и тест

Антична тибетска пееща купа розета

 • Тибетска възглавничка от плат с размер, съобразен с размера на купата.
 • Ръчно изработено чукче от палисандрово дърво с кожа.
 • Произход: Непал

Този продукт е с безплатна доставка. Начисленият в количката транспорт се поема от сайта.

Тегло Няма
Размер

11 см, 12 см, 13 см, 15 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Антична тибетска пееща купа Розета Безплатна доставка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 15344 Категория:

Антична тибетска пееща купа Розета

Преживейте духовната хармония с нашите тибетски пеещи купи

 

Изтеглете се от стреса на ежедневието и отпразнувайте душата с уникалното звучене на Тибетските пеещи купи Розета. Този старинен инструмент, свързан с дългата традиция на будизма, предлага моменти на вътрешен мир и медитативност.

Нашите Тибетски пеещи купи са изработени и украсени от майстори с дългогодишен опит, използвайки най-висококачествени метални сплави. Всяка купа има уникален звук и вибрация, които ще ви завладеят с тяхната красота.

Звукова терапия

Използвайте тибетската пееща купа за релаксация и постигане на вътрешен мир и спокойствие. Звуковите вибрации могат да ви помогнат да се освободите от напрежението и да постигнете душевен баланс.

Подарете на себе си или на вашите близки уникален подарък за душата - Тибетска пееща купа Розета, която ще ви събуди на нови нива на духовност и вътрешен покой.

Поръчайте вашата тибетска пееща купа днес и открийте магията на звука и медитацията 

Тибетските пеещи купи са подбрани внимателно, за да се гарантират лечебните им свойства. Тези изключителни лечебни шедьоври са внимателно направени за дълготрайни и мощни звуци. Традиционно, купите се изработват от седем свещени метала: злато, сребро, живак, мед, желязо, калай и олово, и са представени като 7 различни планетарни влияния. Антична тибетска пееща купа Розета е украсена с религиозна иконография и духовни мотиви и символи. Преди да бъде изписана и изрисувана тибетската купа се почиства със смес от багрила и пепел от дърва за огрев. След това се поставя в специална контролирана среда, за да може гравираната линия или дизайн да остави следи след себе си. Всички надписи и орнаменти са ръчно изработени. Това е много трудоемък процес!

Как работят тибетските пеещати купи рзета

Звукът на Тибетските купи, както и слушането му отпускат нервната система и създават чувство на спокойствие. Пеещите купи произвеждат звуци, които предизвикват дълбоко състояние на релаксация, което естествено помага на мозъка и тялото да влязат в медитативно състояние. Вибрацията е същата като мозъчната вълна и помага да се влезе в дълбоката концентрация. Купите са основно средство за медитация.

Свирене на пееща купа

 • Първо поставете купата на дланта на ръката си. Не я докосвайте отстрани и не я дръжте с пръсти.
 • Ударете купата с чукчето, тя започва да издава звук. Сега бавно търкайте чукчето около купата с равномерна скорост. Внимателно увеличете скоростта, когато купата започне да вибрира. Можете да увеличите или намалите тона според вашите нужди.
 • Можете да произведете звук и вибрации, само чрез удар по купата.

Ползи от тибетските пеещи купи розета

 • Пеещата купа създава пулсация на звука, която влияе на мозъка.
 • Пеещата купа по естествен начин кара чакрите да се саморегулират. Звукът и вибрациите изпълняват коригиращи честоти към небалансираните чакри, връщайки ги към нормалното им функциониране.
 • Тя намалява стреса, безпокойството, гнева, кръвното налягане, подобрява циркулацията и увеличава притока на кръв.
 • Отвежда ни до дълбока релаксация, увеличаване на умствената и емоционалната яснота, насърчава спокойствието, щастието и благополучието.
 • Стимулира имунната система при лица, които медитират.

Почистване и грижа за пеещата купа

За да поддържате звуковия блясък в купата, трябва периодично да я почиствате. Използвайте бял оцет и мека кърпа, за да премахнете слепен прах и следи. Не търкайте и не дерете твърда повърхност, това уврежда купата. Също така, бъдете внимателни да не изпускате купата върху твърда повърхност, защото това ще я повреди.

Поръчайте на нашия уебсайт: www.infozdrave.com

Или за повече информация на: 0899 973 924

Музика с тибетски пеещи купи

magnifier