• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Сребърна вода

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Бутилка сребърна вода 330 мл.

     Високо концентрирана. Разрежда се и е достатъчна за година или повече при всеки ден употреба.

     Съдържание: вода, сребърни йони (Ag 12-15mg/100ml).

     В помощ срещу вируси, бактерии, инфекции и др.

     Нов

     Сребърната вода е хранителна добавка, произведена по патентован електрохимичен метод. Тя е получена посредством електрохимично разтваряне на сребърни електроди с чистота 99,99% във вода. В производството не се използват никакви химикали. Това гарантира нейната хомогенност и отсъствие на вредни примеси. Произведена по този начин, сребърна вода притежава много висока степен на активност, благодарение на която можете да се възползвате от пълната сила на среброто. То има способността, дори в много ниски концентрации, да унищожава патогенни микроорганизми. Въздействието му върху низшите микроорганизми e сравнима с тази на мощни химически препарати, а безопасността му за човешкия организъм, му дава голям потенциал. Сребърните йони действат пагубно на всички познати патогенни микроорганизми. В средата на сребърни йони, всички бактерии, вируси, гъбички и плесени загиват в рамките на 6 минути.

     Начин на употреба: веднъж дневно по 1 капачка сребърна вода, разтворена в чаша вода, половин час преди хранене. Сребърната вода може да бъде употребявана в комбинация с Медна вода, ако не се смесват в концентрираната си форма.

     Съдържание: вода, сребърни йони (Ag 12-15mg/100ml).

     Хората използват среброто от хилядолетия. Преди 6 000 години среброто се е използвало за медицински цели в Китай, древен Египет, Индия (в частност, най-широко в аюрведческата медицина). В днешно време, среброто и неговото действие се изследват от над 30 института по среброто в света и всяка година се докладва полезното му действие върху повече от 80 заболявания. Среброто няма токсична доза и е един от деветте елемента, от които е изградено човешкото тяло. Микроорганизмите не развиват устойчивост към среброто, което го прави незаменимо в борбата с огромния брой бактерии, развили резистентност (устойчивост) към антибиотиците, както и за хора с алергии към тях и към сулфонамидните препарати.

     Среброто е мощен имуностимулатор – то увеличава количеството на имуноглобулина и лимфоцитите в кръвта. Стимулира дейността на кръвотворните органи, в следствие на което се увеличава броят на еритроцитите и се забавя тяхното утаяване. Увеличава се и процентното съдържание на хемоглобина. Доказано е, че под действието на сребърни йони загиват повече от 350 вида микроби, сред които: стафилококи; стрептококи; бактериите на дизентерията; коремния тиф; холера; легионелла; хепатит и др. Съвременната наука е категорична, че въздействието на среброто върху организма може да се сравни с придобиването на втора имунна система.

     Сребърните йони разрушават болестотворните вируси и бактерии, а количеството на полезните бактерии, необходими за поддържане на нормална микрофлора в организма, рязко нараства. При лечение с антибиотици се разрушава и вредната и полезната микрофлора. Освен това, все повече микроорганизми стават устойчиви към антибиотиците, докато към среброто досега не са открити устойчиви микроорганизми. Среброто не причинява токсично въздействие върху организма, не предизвиква алергични реакции и не нарушава микрофлората, както антибиотиците.

     Под въздействието на този метал, клетките започват да се делят по-бързо, което оказва подмладяващо действие на кръвоносната система и целия организъм. Сребърните йони могат да ускорят до 50% процеса на заздравяване и зарастване на увредени тъкани по начин и механизми, непознати при другите средства. Освен за дезинфектиране на вода, среброто е ефикасно при изключително голям брой инфекциозни и възпалителни състояния, предизвикани от болестотворни микроорганизми: бактерии, вируси, гъбички и плесени. То притежава и добро имуно-супресорно и регенеративно действие, което позволява по-бързото възстановяване на изгорени, увредени или засегнати участъци от кожата или тъканите.

     Среброто намира ефективно приложение в множество направления и спомага за преодоляване на разнообразни заболявания:

     - Офталмология ( конюнктивит, блефарит, кератит и др. възпалителни процеси);

     - Инфекциозни заболявания (дизентерия, коремен тиф, холера, скарлатина, дифтерит, хепатит, салмонела и др);

     - Заболявания на слуховия апарат, възпаления на средното ухо, фарингит, ларингит, хемороиди, тонзилит, ринит, грипни епидемии, ангина и др.;

     - Стоматология (възпаления на устната кухина, стоматит, пародонтоза и др.);

     - Белодробни заболявания ( пневмония, бронхит);

     - Болести на стомашно-чревния тракт (язви на стомаха и дванадесетопръстника, хроничен гастрит, ентерит и колит, кандидози, цистит, простатит и др.)

     - Ендокринологични заболявания и нарушения обмяната на веществата ( диабет и др);

     - Кожни заболявания ( алергии, псориазис, нерводерматит, и алергичен дерматит);

     - Хирургията (тежки изгаряния, тропически язви, варикозни рани, химични и термични увреждания на тъканите).

     Сребърната вода не е медицинско изделие. За лечение потърсете консултация с лекар.

      
   • Newsletter