0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

За дома

В infozdrave.com се предлагат стилни и практични стоки за дома - Комарник с магнити за балконска врата и челник. Независимо дали сте домакиня, майстор или просто обичате да правите дома си уютен, ние имаме всичко, от което се нуждаете.

Комарник с магнити за балконска врата с размери 90 х 210 см и 75 х 230 см

Комарникът с магнити за балконска врата е вид защитна мрежа, която се използва, за да предотврати влизането на комари и други насекоми във вашия дом чрез балконската или терасната врата. Този вид комарници се различават от традиционните метални или текстилни комарници. Те са лесни за поставяне и използват магнити, за да поддържат вратата затворена.

Ето как работи комарникът с магнити за балконска врата:

Магнитни полюси

В комарника има магнитни полюси, които се привличат един към друг. Тези магнити са разположени в двете страни на вратата.

Лесен монтаж на Комарника с магнити за врата

Монтажът се осъществява с двойно закрепващо велкро, което позволява лесно прикрепване комарника към рамката на вратата. Велкрото е част от комплекта на комарник с размери 75 х 230 см е с дължина 15.45 м. Или комарник с размер 90 х 210 см е нарязано на ленти 12 бр х 6 см. дължина.

Автоматично затваряне

Когато преминавате през вратата, магнитите се отдалечават и отново се привличат, когато вратата се затваря. Това осигурява затворено плътно прилепване на мрежата, което не позволява на комарите и насекомите да проникнат.

Комарниците с магнити с размери 90 х 210 см и 75 х 230 см са практични

Те не изискват инсталация на релси, винтове или специални инструменти. Те са лесни за използване и могат да бъдат отваряни и затваряни без усилие. Този вид комарници предоставя защита от комари и други насекоми, като същевременно позволяват вентилация и светлина да проникват във вашето пространство.

Комарници с магнити се предлагат в различни размери и стилове, за да отговарят на нуждите и предпочитанията ви, и се поддържат лесно и надеждно за по-дълъг период от време.

Челник

Челникът (или челникова лампа) е преносим източник на светлина, който се носи на главата чрез лента или колан и осигурява светлина, като прожектор. Челникът е изключително полезен в ситуации, в които е необходима светлина, но ръцете на потребителя трябва да бъдат свободни за извършване на различни задачи.

Челникът е популярен сред хора, които се занимават с извъндомови активности, като къмпинг, планинско спортуване, риболов, походи, като и сред работници в области като строителство, електротехника, ремонти, както и при аварии и спасителни операции. Той предоставя светлина на предната част на тялото, което улеснява ориентацията и работата на потребителя.

Челникът на infozdrave.com е лек, компактен и има регулируеми ленти, които позволяват на потребителя да ги регулира по главата си. Използват LED светодиоди, като източник на светлина, ярък е и издръжлив. Челникът се захранвани с батерии.

Челникът предлага практично решение за осигуряване на светлина в мрачни или неосветени условия, когато е необходимо да се освети предната част на областта, която потребителят гледа.

Нашите продукти за дома са създадени с високо качество и функционалност, за да отговорят на вашите нужди и предпочитания. Изберете нашите стоки и направете вашия дом оазис на комфорт и красота.

magnifier